Forretningsspecialister til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Vil du facilitere afklaringsforløb og skabe overblik i komplicerede processer? Har du erfaring med procesarbejde fra en stilling som fx proces- eller leankonsulent? Så er du måske en af de kolleger, vi søger i Forretningsudvikling i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Har du øje for slutbrugeren?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er en del ATP. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi ca. 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Det forpligter.

I udviklingsområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk. Derfor er vi på udkig efter flere kræfter. Både erfarne og nyuddannede.

Vi søger kolleger, der vil være med til at understøtte og optimere sagsbehandlingen af arbejdsskadesager og bidrage til vellykket implementering af vores nye sagsbehandlingssystem (ANS) til behandling af arbejdsskadesager.

I rollen som forretningsspecialist er det dig, der:

  • fokuserer på slutbrugeren og forstår, hvordan digitale muligheder kan løse forretningsbehov
  • skaber struktur og optimerer de IT- og forretningsprocesser, vi har i organisationen
  • sætter dig ind i de behov, der eksisterer i AES’ kundecenter og hos vores andre samarbejdspartnere
  • sikrer overblik, udvikling og opfølgning ift. kerneprocesser
  • selvstændigt driver processer på tværs af organisationen.

Som erfaren forretningsspecialist skal du derudover kunne lede opgaver omkring procesoptimering og skabe teknisk understøttelse for dette. Du skal selvstændigt varetage samarbejdet med både interne og eksterne interessenter samt sikre overblik og opfølgning på økonomi i relation til konkrete områder.   

Er du god til at pleje relationer og bevare det økonomiske overblik?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau og erfaring med procesarbejde fra en stilling som fx proces- eller leankonsulent i en større organisation. Du er metodisk tænkende og formår at bevare det økonomiske overblik.

I rollen som forretningsspecialist er det desuden centralt, at du er struktureret og detaljeorienteret. Du følger dine opgaver til dørs, skaber transparens og sikrer god kommunikation til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I udviklingsområdet i AES er vi mere end 60 ansatte i en agil organisering. Vi ser frem til at byde dig velkommen og få dig med på holdet.

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 16. maj. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Eva Friis Sunesen på tlf. 5166 1145.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder