Forretningsspecialister til Data & Analytics

Vil du skærpe datakvaliteten i en koncern, der har hele Danmark på kundelisten? Og kan du trylle data om til løsninger, der virker ude i virkeligheden? Så er du en af de specialister, vi søger i Data & Analytics – et område med mere end 100 dataspecialister.

Vil du prøve kræfter med flere forskellige discipliner inden for data?  
I Data Governance leder vi efter dig, der vil udvikle dig og arbejde med både udviklings- og driftsopgaver. Dig, der kan analysere forretningens behov, kravspecificere IT-løsninger og som derudover er i stand til at:  

  • forstå og anvende komplekse datamodeller  
  • udarbejde konsekvensanalyser og kommunikere ændringer og driftsfejl
  • optimere udnyttelse af den forretningsmæssige brug af data på tværs af organisationen. 

Kan du finde løsninger på komplekse problemstillinger?  
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og styr på programmering i SQL, R eller Python. 

Som forretningsspecialist er det centralt, at du kan se sammenhænge trods stor kompleksitet og har indgående kendskab til datamodeller, regelmodellering og/eller kravspecifikationer.

Som person er du selvkørende og god til at samarbejde. Du er nysgerrig, kan lide at arbejde med detaljen og evner samtidig at se tingene i en større sammenhæng.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?  
Vi tilbyder et job i en organisation, hvor du får adgang til udfordrende og varierende opgaver og rig mulighed for faglig udvikling. Som en del af Data Governance indgår du i et mangfoldigt team i ATP’s Data & Analytics, hvor fællesnævneren er høj faglighed og interessen for at rode med data. 

I Data Governance bevæger vi os i krydsfeltet mellem IT og forretningen og har det forretningsmæssige ansvar for de databærende systemer i ATP’s Administrationsforretning, som du kan læse mere om her. 

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 7. marts. Vi behandler ansøgninger løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Bruun på tlf. nr. 24998489. 
 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe