Full Stack Developer til Pensions & Investments

Vil du udvikle og vedligeholde teknologierne bag den likvide del af investeringsporteføljen i en af Europas største pensionskasser? Har du erfaring med full-stack IT-løsninger? Og er du analytisk anlagt? Så er du den Full Stack Developer, vi søger til Team Liquid Markets i Pensions & Investments.

Vil du stå bag teknologierne i en af Europas største pensionskasser? 
Som Full Stack Developer har du sammen med resten af Team Liquid Markets det overordnede ansvar for den likvide del af investeringsporteføljen på tværs af alle aktiver. Vi laver alt fra porteføljeanalyse, strategiudvikling og implementering af strategier til faktiske handler på de globale markeder.

Vi har en ansvarlig, videnskabelig og evidensbaseret tilgang til investeringsområdet. Og så har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for et felt, der i høj grad understøttes af kvantitative metoder og IT. Og her kommer du ind i billedet. Dig, der kan bidrage til at løfte vores IT-kompetenceniveau, så det står mål med vores investeringsfærdigheder.

Som Full Stack Developer bliver det din opgave, at:

  • udvikle front-office applikationer, udviklingsframeworks, Python-pakker og webudvikling i tæt samarbejde med porteføljeforvaltere for at understøtte drift og udvikling af den likvide investeringsportefølje. Det kan fx være udvikling af vores centraliserede system, Olympus, der automatiserer vores daglige porteføljeoptimering, handelslister og integration til handelssystemer, eller MLOps og sparring om brug af data science/machine learning modeller til udvikling af investeringsstrategier
  • sparre med porteføljeforvaltere omkring udvikling og kvalitetssikring af kode og bistå dem med vidensdeling om og oplæring i brug af nye teknologier mm.
  • udvikle og vedligeholde teamets DevOps-platform i tæt samarbejde med fagligt stærke kolleger og IT-afdelingen – herunder en migrering fra en platform baseret på delte virtuelle maskiner til at være containerbaseret hostet i et Kubernettes cluster på Azure cloud.

Team Liquid Markets er i konstant udvikling for at tage nye og bedre teknologier i brug samtidig med at konsolidere nuværende teknologier, som består af en bred vifte relateret til Python og eksekvering på Windows-maskiner. Vi arbejder på at skifte til en containerbaseret platform og at strømline vores teknologier til at udnytte containere ideelt samtidig med løbende at tage de nye og populære teknologier i brug.

Du vil derfor komme til at arbejde med en bred tech stack og for at nævne et par stykker, vil du arbejde med: Azure DevOps, Docker, Kubernetes, Python, SQL og TypeScript.

Er du analytisk og har erfaring med fullstack?
Du har nogle års relevant erfaring som softwareingeniør, datalog eller lignende. Du har en solid og bred forståelse for softwareudvikling og IT-infrastruktur, og så har du praktisk erfaring med drift og udvikling af fullstack IT-løsninger.

Du må gerne have interesse for investering, erfaring med udvikling ved brug af containers, Git og CI/CD (især Azure DevOps) og erfaring med webudvikling i et Javascript-baseret framework (React, Vue, Angular eller lignende), men det er ikke et krav.

Som person er du analytisk af natur og finder frem til løsninger ved kvalitetsbevidst at undersøge og vurdere forskellige muligheder. Du har fokus på samarbejde og er med til at samle teamet og støtte dine kolleger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I Pensions & Investments i ATP arbejder vi med ATP Livslang Pension, der er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på mere end 600 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. Det kan du læse mere om her: https://www.atp.dk/investering-af-pensionsmidler 

Du bliver en del af Quant Development-gruppen i Team Liquid Markets i en af de største og mest sofistikerede institutionelle investorer i verden. Vi er 17 kolleger i Team Liquid Markets, og cirka halvdelen af os er PhD’ere.

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed. Hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. I en afdeling med store ambitioner, og hvor vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på opgaveløsning og trivsel.

=dig? Så send os dit CV
Send os din ansøgning og dit CV senest mandag den 25. september.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Quant Developer Jakob Biehl Kristoffersen på tlf. 4147 3078 eller e-mail jaki@atp.dk eller Head of Liquid Markets, Christian Kjær på tlf. 2489 7906 eller e-mail cke@atp.dk. 


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder