Full stack-udvikler til Pensions & Investments

Interesserer du dig for udvikling, optimering og automatisering? Er du uddannet inden for IT? Og vil du bidrage til opbygningen af moderne systemer som fx en helt ny BI-rapporteringsplatform til gavn for dine kolleger? Så er du den Senior IT Business Developer, vi søger.

Vil du arbejde med full-stack-udvikling af vores tekniske platform?
I ATP’s Pensions & Investments (P&I) investerer vi for at sikre livslange pensioner til danskerne og til gavn for det samfund, vi er en del af.

Det stiller høje krav til IT-løsningerne bag vores investeringer og høje krav til agilitet og time-to-market. Og her kommer vi ind i billedet: Team Business Platform.

I Team Business Platform står vi bl.a. bag fælles IT-platforme, BI-rapportering, automatisering/DevOps og udviklingsprocesserne, der dækker hele investeringsområdet i ATP. Kort fortalt fundamentet for alt den udvikling, der laves i P&I.

Lige i øjeblikket er vi ni medarbejdere, men vi er på udkig efter en ekstra.

Overordnet leder vi efter dig, der vil arbejde med full-stack-udvikling af nye og eksisterende dele af vores tekniske platform og fundament for P&I’s fremtidige systemlandskab. Det inkluderer en omfattende batchplatform, vores BI-rapporteringsplatform samt integrationer mellem systemerne og API’er til forretningsbrugerne.

Dig, der:

  • har solid erfaring med C#/.NET og kendskab til TypeScript/Angular
  • vil være med til at udvikle små og store web-apps, integrationer, tools, batchscripts og meget mere. Opgaverne kan være af meget varierende størrelse og karakter, da vi understøtter mange processer på tværs af flere centrale og decentrale udviklingsområder
  • vil implementere den tilhørende infrastruktur og konfiguration i vores Azure DevOps-setup – vores nyudvikling bygger på PaaS og IaaS-løsninger i Microsoft Azure.

Som vores nye kollega bliver du en del af et team, hvor vi har store ambitioner og et mål om at levere meget mere end bare software til forretningen. Vi bygger løsninger, der øger vidensdeling, transparens og effektivitet på tværs – så forretningen kan fokusere på investeringsaktiviteterne.

Er du IT-uddannet med en relevant erfaring?
Du kommer med en IT-uddannelse fx fra ITU, DTU eller DIKU, og så har du solid erfaring inden for fullstack C#.

For at lykkes i rollen er det desuden centralt, at har du erfaring med:

  • frontend-udvikling i Angular/RxJS
  • Azure; herunder fx DevOps pipelines, serverless services eller tilsvarende.

Vil du arbejde helt tæt på dem, der skal bruge dine løsninger?
Som en del af Team Business Platform indgår du i P&I’s Business Support. Her får du en hverdag, hvor du hurtigt kommer til at arbejde helt tæt på de forskellige afdelinger på tværs af investeringsforretningen.

I teamet er vi en blanding af udviklere og BI-specialister med fokus på både teknologi, forretning og processer. Vi har forskellige kompetencer, der alle bidrager til at forstå de udfordringer, vores kolleger sidder med, så vi kan bygge de løsninger, der er brug for.

I rollen som vores nye kollega vil du være med til at opbygge en helt ny BI-rapporteringsplatform og en ny platform til styring af alle vores beregningsprocesser. Dit arbejde med det vil have stor betydning for dine kolleger i P&I. Det er to højprioriterede projekter, da det vil gøre en positiv forskel for dine kolleger og de daglige forretningsprocesser.

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed og god humor (hvis vi selv skal sige det). Vi har en flad struktur, højt til loftet, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Du får masser af faglig sparring og et job, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business Platform Kevin Hejn på tlf. 6015 6482 eller mail khn@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder