Graduate der vil arbejde med cybersecurity og bygge bro mellem IT og forretningen

Hvis du interesserer dig for discipliner som dataanalyse, kommunikation, cyber-security, stakeholder management, organisatorisk omstilling og IT generelt, så har vi dit drømmejob, og så er du den graduate, vi leder efter.

Vil du blive specialist inden for et dynamisk felt, der vokser?
I ATP er vi på udkig efter en graduate, der vil indgå i et team på 3 medarbejdere, der er specialister inden for disciplinen Identity & Access Management. Dvs. organisatorisk sikkerhed, når det fx drejer sig om at give de rette medarbejdere adgang til de rigtige systemer/applikationer/data på tværs af en kompleks organisation.

Teamet er en del af Drifts- og Projektrisiko, der består af 10 dygtige kolleger, der arbejder med risikostyring, governance og processer.

Kort fortalt er vi en afdeling, der løser en vigtig opgave med stort ledelsesmæssigt fokus. Og netop nu er vi på udkig efter en nyuddannet, der vil være med.

Konkret søger vi dig, der:

 • vil fastansættes som en del af vores team og samtidig være en del af ATP’s graduateforløb
 • vil være en del af et større transformationsprojekt, hvor vi skal løfte niveauet for governance i hele ATP
 • kan gøre det komplekse forståeligt
 • har lyst til at rapportere direkte til ledelsen.

Vi forventer ikke, at du kender til governance, IAM, roller og rettigheder på forhånd. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på de discipliner, vi præsenterede øverst i opslaget.

Vi hjælper dig med at blive specialist – og efter et år i jobbet tør vi godt garantere, at du er blevet ekstra god, når det handler om at:

 • forstå, hvordan forskellige systemer og teknologier fungerer
 • forstå, hvordan systemerne og teknologierne kan integreres med IAM-løsninger
 • planlægge, implementere og styre projekter effektivt
 • kommunikere klart og effektivt med forskellige interessenter på tværs af organisationen
 • analysere og forstå komplekse problemer og beslutninger
 • kunne identificere og vurdere alternative løsninger
 • bidrage til optimering og automatisering gennem Power BI og Excel.

Er du nysgerrig?
Du har – eller er ved at færdiggøre – en relevant kandidatuddannelse. Det kunne fx være IT, læring og organisatorisk omstilling, Kommunikation og IT, IT og ledelse, Digital Innovation & Management eller noget tilsvarende. Vi ved, at vi arbejder inden for et tværfagligt felt, så der er flere veje til jobbet.

Det vigtigste er, at du:

 • vil arbejde i en funktion, hvor du bringer dine tekniske, organisatorisk og kommunikative færdigheder i spil
 • er nysgerrig på sammenhænge, optimering og automatisering
 • trives med mange og forskellige typer af opgaver
 • er interesseret i en stejl læringskurve, så du på sigt kan blive specialist inden for området.

Vil du give dig selv den bedste begyndelse?
Som graduate i ATP bliver du fastansat og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Forløbet giver dig de bedste muligheder for at indfri dine faglige ambitioner samtidig med, at du bliver en del af et socialt netværk af nyudklækkede kandidater ligesom dig selv. Du kan læse mere om forløbet her.

Som en del af Drifts- og Projektrisiko kommer du bl.a. til at arbejde sammen med Christian og Christian, der er tidligere og nuværende graduates.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi ansætter løbende og i takt med, at vi møder de rette personer.

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 • Identity & Access Management Analyst Lau Bak Larsen på 2972 6485 eller labl@atp.dk
 • afdelingschef Katja Aabye på 2044 9296 eller ka@atp.dk.


   

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder