Graduate med interesse for økonomi og dataanalyse

Har du læst cand.oecon., cand.polit. eller cand.merc.aud/fir/mat? Er du på udkig efter masser af udvikling, en fastansættelse og pladsen i et graduateforløb, der kan give dig den bedste begyndelse på dit arbejdsliv? Så er det dig, vi søger i Intern Revision.

Vil du være med til at værne om ATP’s omdømme?
I ATP forvalter vi en pensionsformue på mere end 700 mia. og administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. 

Sådan et ansvar forpligter. Og det stiller krav til, at maskineriet kører som smurt, og alt forløber, som det skal. Og her kommer Intern Revision ind i billedet. For her er det vores primære opgave at værne om ATP’s vækst, omdømme og koncernens særlige rolle i det danske pensions- og velfærdssystem.

I øjeblikket er vi på udkig efter en nysgerrig nyuddannet, der vil klædes på til jobbet som intern revisor i en stor og kompleks organisation og slutte sig til vores team af dygtige revisorer. 

Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • har evner inden for enten økonomi/finansiering eller IT-/dataanalyse og gerne erfaring med fx PowerBI/Tableau
  • vil være en del af et graduateforløb
  • er nysgerrig på jobbet som intern revisor og vil indgå i et team, der ser ud over økonomiske risici og overvejer bredere spørgsmål såsom organisationens omdømme, vækst, miljø og sociale påvirkning (ESG).

Du kan se frem til masser af læring. Og efter et år i jobbet garanterer vi, at du er blevet ekstra god, når det handler om at: 

  • deltage i planlægning og udførelse af revisioner på tværs af ATP Koncernen
  • vurdere effektiviteten af kontroller inden for bl.a. investering, værdiansættelse og risikostyring samt inden for sagsbehandling, kvalitetssikring samt opkrævning og udbetalinger
  • deltage i udarbejdelsen af rapportering til ledelse og bestyrelse.

Er du nysgerrig?
Du har - eller er ved af færdiggøre – en relevant uddannelse som fx cand.oecon., cand.polit. eller cand.merc.aud/fir/mat.

Det er som sagt en fordel, hvis du har erfaring med kodning/visualiseringer via eks. PowerBi/Tableau. Men det vigtigste er din nysgerrighed, dine analytiske færdigheder og dine kommunikative kompetencer, som du bringer i spil i dialogen med forretningen.

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra start. Vi forventer til gengæld, at du har lyst til at lære. Hvis den del er på plads, så sikrer vi selvfølgelig solid oplæring. 

Vil du give dig selv den bedste begyndelse på arbejdslivet?
Som graduate i ATP bliver du fastansat og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her.

Til dagligt kommer du til at indgå i en ambitiøs revisionsafdeling, der består af 10 dygtige medarbejdere. Vi garanterer en høj grad af medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser og kompetencer ligger. 

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder øje med indkomne ansøgninger løbende, og fra uge 8 begynder vi at afholde samtaler.

Vi ansætter løbende og i takt med, at vi møder de rette personer. 

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Per G. Ventzel på tlf. 4147 3025 eller pevn@atp.dk. #LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder