Graduate til agil transformation

Kan du agere intern konsulent og facilitator? Er du nyuddannet inden for it/business /tilsvarende, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Og vil du være med til at udvikle effektive velfærdsløsninger til hele landet? Så har vi drømmejobbet og kan tilbyde dig en plads i ATP’s næste graduateforløb.

Vil du være med til at udvikle fremtidens velfærdsløsninger?
ATP er mere end pension. Vi har også ansvaret for en lang række andre vigtige velfærdsløsninger, fordi vi fx administrerer boligstøtte, barselsdagpenge og mange andre ordninger. På den måde er det os, der samlet set får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

Vi udvikler nationalt kritiske løsninger, der får danskernes hverdag til at fungere ved blandt andet at sikre, at penge kan flyttes smidigt og præcist mellem virksomheder, borgere og stat. Og her kommer du ind i billedet. Vores nye agile transformationskonsulent, der skal hjælpe os med at udvikle de rette løsninger – både i dag og i fremtiden.

Du ansættes i ATP’s område for it, data og digitalisering, hvor du bliver en del af enheden Development. Her arbejder vi agilt i faste teams og står for alt inhouse-udvikling i tæt samarbejde med specialister fra andre områder i organisationen. 

Du bliver en del af teamet Agile Acceleration, og så bliver du tilknyttet en af vores ART’er, hvor du skal agere intern konsulent og facilitator på de vigtigste tværgående forbedringer og ART-events.

Vi sørger for en god og grundig oplæring, og efter et år i jobbet er du bl.a. i stand til at: 

  • bidrage til vores videre agile transformation gennem undervisning, metodeudvikling, ledelsessparring mv. 
  • drive tværgående forbedringsinitiativer på tværs af vores agile udviklingsafdelinger 
  • hjælpe ledelsen (Tech Managers og Tech Leads) med at komme i mål med de agile leverancer.

Er du interesseret i en stejl læringskurve?
Du er nyuddannet eller i gang med at færdiggøre en relevant kandidatuddannelse, der med it som større eller mindre omdrejningspunkt har givet dig indsigt i forretning, projektledelse og agile metoder. 

I en graduate-stilling forventer vi ikke, at du kan det hele fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer. Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve og en ekstra god start på karrieren.   

Vil du være en del af en udviklingsorganisation, der tager SAFe til det næste niveau?
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

I Digital Solutions er vi mere end 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister opdelt i fem enheder. Du bliver ansat i Development, hvor vi udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du bliver som sagt en del af teamet Agile Acceleration, der fungerer som intern konsulentafdeling for Development. 

Vi arbejder selv med Kanban og mødes hver dag for at dele viden, prioritere opgaver og sparre med hinanden. Selvom vi dækker flere fagområder, arbejder vi tæt sammen og hjælper hinanden med at komme i mål.

ATP har for nyligt taget det næste store agile skridt, idet vi har sikret en tydelig forankring af ansvaret for den agile, teambaserede it-udvikling. Vi tager den agile transformation meget seriøst og arbejder tæt på ledelsen omkring videreudviklingen af vores kultur, processer, arkitektur og værktøjer, så det understøtter moderne agil udvikling. 

Hvis du gerne vil arbejde i en organisation, hvor en SAFe-baseret leverancemodel er vel implementeret og forankret, og hvor målet er at putte ATP på det teknologiske landkort, så er det her jobbet for dig.

=dig? Så send os dit CV
Send os en kort ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen. Derudover skal vi også have dit CV og dine eksamenspapirer (hvis du først bliver færdig til sommer, er det dine hidtidige resultater, vi er interesserede i).  

Vi holder øje med indkomne ansøgninger løbende.  

ATP's næste graduateforløb starter officielt mandag den 2. september 2024, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Møller Jannice på tlf. 60 25 89 73 eller ajan@atp.dk.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder