Graduate til analyseopgaver og ATP’s graduateforløb

Vil du arbejde med dataanalyse og procesoptimering? Er du nyuddannet, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Så har vi drømmejobbet, en fastansættelse og en plads i ATP’s kommende graduateforløb.

Vil du optimere til gavn for fællesskabet?
I ATP har vi ansvaret for en lang række vigtige velfærdsydelser. Hvert år udbetaler vi fx ca. 200 mia. kr. i folke- og førtidspension, og i 2022 besvarede vi tæt på 600.000 telefonopkald inden for området national pension.

I Holstebro er vi ca. 230 medarbejdere, der administrerer udbetalingen af over 10 forskellige pensionsydelser og på den måde leverer vi et vigtigt samfundsbidrag.  

Samlet set løfter vi en opgave, der stiller store krav til enkle og effektive løsninger. Og her kommer du ind i billedet: Vores nye kollega, der elsker at arbejde med tal og vil effektivisere og optimere til gavn for det samfund, vi er en del af.

Som graduate forventer vi ikke, at du kender pensionsområdet fra start. Vi forventer til gengæld, at du medbringer en lyst til at lære og er klar på en masse faglige udfordringer.

Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve, der på sigt gør dig i stand til bl.a. at sætte følgende på CV’et:

  • Dataanalyse
  • Procesoptimering
  • Forretningsudvikling
  • Business Intelligence

Du ansættes i rollen som forretningskonsulent, og her bliver det bl.a. dig, der i tæt sparring med vores øvrige forretningskonsulenter:

  • arbejder tæt sammen med kundeservice, som du bliver en integreret del af
  • analyserer driftsdata og udtræk fra systemer i Excel
  • assisterer med driftsmæssige opgaver fx analyse af data fra kundetilfredshedsanalyser og driftsdata
  • assisterer med optimering af processer, systemer og tilsvarende.

Er du interesseret i en stejl læringskurve?
Du er nyuddannet eller i gang med at færdiggøre en relevant kandidatuddannelse, der har styrket dine færdigheder, når det handler om tal, analyse og optimering.

I jobbet er det centralt, at du er hjemmevant i Excel, interesserer dig for Business Intelligence og i det hele taget er nysgerrig på ny teknologi, der kan understøtte opgaveløsningen inden for analyseområdet.

Vil du være en del af et unikt fællesskab?
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Forløbet indeholder månedlige kurser, hvoraf hovedparten afvikles i Hillerød nord for København. Konkret skal du i løbet af det første år regne med ca. 23 dage i Hillerød.

Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

I Holstebro får du en hverdag i moderne kontorfaciliteter i et hus, hvor vi sidste år vandt priser for “årets medarbejderkultur” og prisen for “årets innovationskultur” ved uddeling af “Erhvervskulturpriserne 2023”.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig varmt velkommen.

=dig? Så send os en ansøgning og dit CV
Send os en ansøgning, dit CV og dine eksamenspapirer (hvis du først bliver færdig til sommer, er det dine hidtidige resultater, vi er interesserede i). 

Vi behandler henvendelser løbende.

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart mandag den 2. september 2024, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mads Jacob Holm på mcm@atp.dk eller 24853590.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder