Graduate til IT, digitalisering og programmering

Er din digitale forestillingsevne god? Vil du arbejde med C# eller PowerShell og gøre hverdagen lettere for et hav af medarbejderne i ATP? Så er det dig, vi søger til en fastansættelse og en plads i ATP’s graduateforløb: 12 måneder med masser af udvikling, der kan give dig den bedste begyndelse på dit arbejdsliv.

Vil du være med til at automatisere manuelle arbejdsprocesser?
I ATP’s IT-afdeling er vi på udkig efter en ny kollega. En nysgerrig nyuddannet, der vil læres op i rollen som Kofax-applikationsspecialist i sektionen SAP & Integration Developers, hvor vi bl.a. har ansvaret for, at indgående dokumenter bliver fordelt på tværs af ATP. Og her er der altså tale om store mængder. Rigtig. Mange. Dokumenter.

Sidste år kørte vi i omegnen af 8,5 millioner sider gennem vores systemer. I ATP’s Udbetaling Danmark modtager vi hver måned ca. 80.000 skriftlige henvendelser og 200.000 underretninger om ændringer i borgernes situation. Og tallene vokser. Derfor har vi brug for dig.

Kofax er en software, der kan optimere dataindhentning og dokumentbehandling og automatisere manuelle arbejdsprocesser. Og i jobbet som Kofax-applikationsspecialist er du så med til at sikre, at:

 • indgående dokumenter lander korrekt, når de sendes til sagsbehandling

 • indgående dokumenter lander så godt, at sagsbehandleren med det samme har de oplysninger, der skal anvendes i sagsbehandlingen – det vil fx sige, at relevante oplysninger på forhånd er trukket ud.

Du kommer til at indgå i et agilt team med mangeartede udviklings- og driftsopgaver. Efter et år i jobbet tør vi godt love, at du er blevet meget bedre, når det handler om at:

 • arbejde med Kofax, C# og PowerShell

 • arbejde agilt

 • drive udviklingsopgaver, hvor du omsætter forretningsbehov til konkrete løsninger på vores Kofax-platform.

Har du tjek på det tekniske?
Konkret er vi på udkig efter dig, der:

 • har - eller er ved af færdiggøre – en relevant kandidatgrad inden for IT

 • har solid teknisk forståelse

 • er nysgerrig.

Vi forventer ikke, at du kender noget til Kofax. Det vigtigste er dine tekniske færdigheder og dit engagement. Vi sørger for at lære dig godt op i selve softwaren og komponenter som:

 • Kofax Capture

 • Kofax VRS 5.2

 • Kofax Transformations Modules

 • Kofax Import Connector

 • Kofax Transformation Modules Script Interface

 • HTML Stylesheet

 • XML stylesheet

Vil du give dig selv den bedste begyndelse og blive en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Som graduate i ATP bliver du fastansat og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Til daglig indgår du en sektion bestående af tre teams:

 • ’Kofax’ (det team, som du bliver en del af)

 • ’Integration’, hvor vi er med til at sikre, at interne såvel som eksterne integrationer kører

 • ’RINA’, hvor vi er med til at sikre udveksling af data mellem myndigheder på tværs af EU-landegrænser.  

Samlet set er vi 16 medarbejdere i form af Application Architects, Integrationsspecialister, Kofax Applikationsspecialister og RINA-Systemadministratorer.  

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder øje med indkomne ansøgninger løbende. Fra uge 8 indkalder vi til samtaler og ansætter når vi har fundet den rette kandidat. 

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Kusk Langvad på tlf. 2445 1722 eller cdl@atp.dk

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder