Graduate til IT-projektledelse

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Vil du have masser af dygtige sparringspartnere og blive ekspert, når det handler om at lede IT- og udviklingsprojekter? Så er du måske den graduate, vi søger i ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE)

Kan du drive opgaver fra idé til implementering?
I PACE arbejder vi for at sikre bedre, billigere og hurtigere løsninger til ATP’s forretning. Løsninger, der i sidste ende skal sikre et effektivt velfærdssystem og gøre det nemmere at være borger i Danmark. Det kræver skarpe projektledere, og lige nu er vi på udkig efter et nyt talent, der som graduate vil prøve kræfter med vores spændende projektroller.

I ATP er vi på agil kurs, men vi har også mange vandfaldsprojekter. Du kommer i starten af din ansættelse til at lede delopgaver og mindre projekter i samarbejde med din mentor eller andre projektledere. Vi giver dig en spændende karrierestart, hvor dit ansvar stiger støt sammen med projekternes størrelse.

Konkret tilbyder vi:

  • en mentorordning med en eller flere af vores erfarne projektledere, der guider dig på din vej
  • træning i ATP’s modeller for projekter, udbud og organisatorisk implementering
  • en projektlederuddannelse 
  • muligheden for at blive ekspert, når det handler om at lede IT- og udviklingsprojekter

Er du initiativrig og ambitiøs?
I denne stilling er vi særligt på udkig efter en nyuddannet kandidat indenfor IT. Det kunne eksempelvis være en datalog, en cand.it fra ITU eller en kandidat fra DTU, som har udvist interesse for IT.

Vi garanterer som sagt en solid oplæring, men det er centralt, at du som person er selvkørende og proaktiv.

Fagligt har du konkrete erfaringer med projektarbejde - ideelt set fra et job som studentermedhjælper eller en anden stilling i et konsulenthus, et ministerium eller en styrelse. Vi er imidlertid nysgerrige på og interesserede i alle typer af projektrelateret erfaring.

Vil du kickstarte karrieren i gode hænder?
Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP's øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Du ansættes i PACE og bliver en del af et unikt fagligt fællesskab. Et fællesskab bestående af ca. 60 medarbejdere centreret omkring projektledelse og agil udvikling, hvor vi holder hinanden op på, at vi hele tiden udvikler os fagligt.  

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Du starter sammen med resten af graduateholdet torsdag d. 1. september 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Dorthe Palle på tlf. 2382 0639.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder