Graduate til kontrol og koncept for roller og rettigheder

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Vil du arbejde med roller og rettigheder, risici, funktionsadskillelse, kontroller og governance? Så er det dig, vi leder efter.

Vil du være med til at styrke vores kontroller?
I ATP er vi på udkig efter en graduate, der har lyst til at indgå i afdelingen Drifts- og Projektrisiko. Dig, der vil have 14 dygtige kolleger, der er specialister, når det drejer sig om governance og risikostyring.

Som vores nye kollega kommer du til at varetage en rolle, der på sigt gør dig til en af dem, der ved allermest om governance og kontroller for roller og rettigheder på tværs af organisationen.

Du har evner inden for forandringsledelse og blik for optimering. Derudover har du lyst til at arbejde med et kæmpe systemlandskab og indgå i et tæt samarbejde med IT, Security, revision og de ordninger og ydelsesområder, ATP administrerer.

Du får en stejl læringskurve inden for et område med stor ledelsesmæssig bevågenhed og kommer konkret til at:

  • videreudvikle vores rollekoncept og sikre organisatorisk forankring
  • agere sparringspartner og sikre videndeling, når det drejer sig om rolleopsætning
  • kontrollere rolleopbygning, rollematricer og tildelte adgange mv.
  • optimere kontrolprocesser
  • drive informationskampagner og sikre opmærksomhed til området
  • udarbejde risikovurderinger.

Interesserer du dig for risikostyring?
Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatuddannelse. Vi har ikke en bestemt studieretning i tankerne. Det vigtigste er, at du interesserer dig for risikostyring, funktionsadskillelse og kontroller.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til revision, funktionsadskillelse, kontroller, adgangsstyring eller governancemodeller, men det er ikke et krav.

Du er nysgerrig, når det drejer sig om processer, trives med mange og forskellige typer af opgaver og er desuden:

  • initiativrig og analytisk anlagt
  • i stand til at tænke på tværs/sætte din viden ind i et bredt perspektiv
  • god til at etablere relationer og kommunikere på tværs af afdelinger.

Vil du være en del af et stærkt netværk?
Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

I Drifts- & Projektrisiko kan vi ikke vente med at få dig med på holdet. Vi glæder os til at byde dig velkommen og sikre dig en flyvende start på din karriere.

=dig? Så send en ansøgning
Vil du vide mere om ATP's graduateforløb, kan du besøge vores hjemmeside atp.dk/graduates. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katja Aabye på tlf. 2044 9296.

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP's graduateforløb har officielt opstart onsdag d. 1. september 2021, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder