Graduates, der vil lære alt om Private Cloud

Vil du være Private Cloud-udvikler? Er du nyuddannet inden for it/tilsvarende, eller bliver du færdig med studierne til sommer? Så er du en af dem, vi kan tilbyde et drømmejob, en fastansættelse og en plads i ATP’s næste graduateforløb.

Vil du med forrest i feltet inden for Private Cloud?
I ATP ser vi i øjeblikket ind i en ny spændende opgave. 

Vi skal opbygge et spritnyt Private Cloud-team, og her kommer du ind i billedet.

Til teamet er vi nemlig på udkig efter flere nysgerrige nyuddannede, der vil:

  • læres op som Platform Engineer/Private Cloud-udvikler
  • arbejde sammen med andre nyuddannede og ATP’s softwareudviklere, applikationsejere og øvrige specialister, der er klar til at lære fra sig, når det handler om den nyeste softwareudvikling.

Du kan se frem til masser(!) af udvikling, og efter et år i jobbet tør vi godt garantere, at du er blandt markedets bedste, når det drejer sig om: 

  • udvikling, implementering, overvågning og vedligeholdelse af Private Cloud-løsninger (You Build It – You Run It)   
  • automatiseringsprojekter, der sørger for effektive processer og sikker drift af cloud-infrastrukturen
  • cloud-teknologi, platform engineering-metodikker samt en bred vifte af Microsoft Azure og open source-værktøjer.

Kan du kode?
I en graduatestilling forventer vi ikke, at du kan det hele fra start. Langt fra. Det vigtigste er, at du har tjek på tech, kan kode og har lyst til at lære.  

Hvis den del er på plads, så garanterer vi en næsten lodret læringskurve, når du indgår i et nyt team, hvor vi (ligesom du) kommer til at lære konstant og i takt med, at vi bygger løsningerne. Hos os får du pionerånd og muligheden for at sætte et unikt præg på et område med stor organisatorisk bevågenhed.  

For at blive en del af graduateholdet er det et krav, at du er nyuddannet (op til et års erfaring) eller er ved af færdiggøre din uddannelse. Der er sandsynligvis tale om en kandidatgrad inden for it, data, ingeniørvidenskab eller lignende, men der kan være flere veje ind i jobbet her.

Vil du være med til at sikre, at velfærdssystemerne fungerer? 
Som graduate i ATP bliver du fastansat fra begyndelsen og deltager fra september i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her: www.atp.dk/karriere/graduate-i-atp.

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Og i vores organisation for it, data og digitalisering, Digital Solutions, har vi ansvaret for de systemer, der gør det hele muligt. 

Vi laver it til et helt land og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet. 

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, og så vil vi bede dig om at svare på følgende screeningsspørgsmål, idet du indsætter dine oplysninger i ansøgningsflowet:
1.    Hvor længe har du beskæftiget dig med udvikling (både hobby og professionelt)?
2.    Hvad er dit foretrukne udviklingssprog?
3.    Har du tidligere samarbejdet med andre udviklere om et eller flere udviklingsprojekter (checket kode ind til samme kodebase)?

Vi behandler henvendelser og afvikler samtaler løbende. 

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Der vil være eksterne konsulenter tilknyttet rekrutteringsprocessen. Hvis du har spørgsmål til opgaverne, er du velkommen til at kontakte konsulent Jacob Mygind på YJMY@atp.dk / 20 99 67 00. Hvis du har spørgsmål vedrørende ATP eller tilsvarende, kan du kontakte sektionschef Jakob Weincke på jaw@atp.dk / 51 24 65 54. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder