Graduates med interesse for finans, BI og IT-udvikling

Er du på udkig efter en fastansættelse og en læringskurve, der peger i samme retning som y-aksen? Vil du blive specialist inden for finansiel rapportering og programmering? Så er det dig, der skal hjælpe os med at få endnu mere ud af de data, vi har tilgængelige i Pensions & Investments, hvor vi forvalter mere end 700 mia. kr.

Kan du få data til at tale?
I Pensions & Investments (P&I) investerer vi for at sikre de størst mulige pensioner til alle danskere.

Det stiller høje krav til data, rapportering og systemerne bag vores investeringer. Kort fortalt: Alt det vi er ansvarlige for i Team Business Platform og i Team P&I Data, hvor vi bl.a. står bag den BI-rapporteringsplatform, der dækker hele investeringsområdet i ATP. Det er her, vi leder efter en nysgerrig nyuddannet. 

Overordnet leder vi efter dig, der vil kombinere IT-udvikling med finansiel rapportering og vil blive god til at arbejde med fx Python og databaser.

Konkret søger vi dig, der:

  • er nyuddannet eller er ved at færdiggøre en kandidatuddannelse, som har styrket dine færdigheder, når det handler om økonomi, finansiering, data science, IT eller lignende
  • har interesse for investeringsrelevante data og kendskab til Python, SAS, SQL eller lignende sprog
  • vil dykke ned i spændingsfeltet mellem forretningen og IT, hvor du kan kombinere dine interesser for IT og data med finansiel rapportering.

Er du nysgerrig?
Du kan både komme med en IT eller finansiel baggrund. Det er ikke et krav, at du kan begge dele. Det allervigtigste er din interesse for begge områder. 

Du kommer til at indgå i et team, hvor vi er rigtig gode, når det handler om at grave data frem, visualisere det og udvikle de webapps og services, der anvender data. Når du først bliver en del af teamet, kan du slet ikke undgå at lære det. 

Det er vigtigt, at du er struktureret, vil bidrage til den daglige drift og er i stand til at arbejde selvstændigt (på sigt, når du er kommet godt ombord i opgaverne). 

Vil du give dig selv den bedste begyndelse?
Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP's øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her.

Som en del af Team Business Platform eller P&I Data indgår du i P&I’s Business Support. Her får du en hverdag, hvor du hurtigt kommer til at arbejde helt tæt på de forskellige afdelinger på tværs af investeringsforretningen. Vi vil nemlig ikke nøjes med at sidde i et hjørne og lave løsninger ud fra en liste med krav. 

Vi vil forstå de udfordringer, vores kolleger sidder med, så vi kan bygge de løsninger, der er brug for. Det kan fx være programmer, der udstiller valutadækningen eller dashboads, der viser risiko og afkast for ATP’s portefølje – både på et overordnet niveau og helt ned på de enkelte finansielle instrumenter. 

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed og god humor, hvis vi selv skal sige det. Vi har højt til loftet, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Du får masser af faglig sparring, en flyvende start på karrieren og et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi holder øje med indkomne ansøgninger løbende, og fra uge 8 begynder vi at afholde samtaler.

Vi ansætter løbende og i takt med, at vi møder de rette personer. 

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Head of Business Platform, Kevin Hejn, på 6015 6482 eller khn@atp.dk  
  • Head of P&I Data, Steen Vittrup, på 20519016 eller srv@atp.dk    
     

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder