Head of External Media Relations i ATP

Vil du skabe fortællingen om en koncern, der gør en forskel for alle danskere? Så har vi drømmejobbet i ATP. En af Europas største pensionskasser og et af de suverænt største tandhjul i velfærdsdanmark.

I ATP arbejder vi for et effektivt velfærdssystem og for de størst mulige pensioner til alle danskere – hele livet.

Vi har ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for administration, pension og investering. Det forpligter. Og det stiller høje krav til vores evner, når vores historier skal ud over rampen. Uanset om det er kommunikation om krigen i Ukraine eller om komplekse IT-systemer. Uanset om det er digitalt eller på print.

Og her kommer du ind i billedet.

Vi er på udkig efter en Head of External Media Relations, der kan stå i spidsen for vores presseteams. To teams med i alt fire fastansatte presse- og kommunikationskonsulenter, der former ATP's eksterne ansigt med opgaver inden for pressehåndtering, kommunikationsrådgivning og sociale medier.

De to teams dækker ATP’s to forretningsben: Pensions- og Investeringsforretningen, hvor vi forvalter en formue på mere 850 mia. kr. og Administrationsforretningen, hvor vi udbetaler to ud af tre velfærdskroner i Danmark.

Du leder begge teams, agerer ’spillende træner’, ligesom du:

  • varetager rollen som topledelsens sparringspartner i den eksterne kommunikation
  • dykker ned i komplekse fagområder på tværs af koncernen
  • faciliterer de ufortalte historier – fra grønne investeringer og garanterede ydelser til komplekse IT-systemer og boligstøtte
  • samler og strukturerer dagsordner, skaber sammenhæng og når målgrupperne på tværs af kanaler fra print til digital og social
  • krisehåndterer og holder hovedet koldt, når bølgerne går højt, og nullerne er mange.

Er du i stand til at inspirere og udvikle?
Vi forestiller os, at du har arbejdet i en finansiel virksomhed eller har stor interesse for det finansielle område og er uddannet journalist, cand.comm. eller lignende. Men: Der kan være flere forskellige indgange til jobbet.

Det vigtigste er, at du har solid erfaring som medie- og pressechef og personaleleder, og at du:

  • kan sikre klare budskaber og høj kvalitet i arbejdet med en bred pallette af dagsordner – fra start til slut
  • formår at sætte prioriterede og engagerende mål for dine medarbejdere
  • er udadvendt, proaktiv, handlekraftig og i besiddelse af et sæt ekstra gode relationelle færdigheder.

Som person er du den styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op. Du er idérig og har en bred viden om kommunikationslandskabet og kanaler, som du bruger til at tænke i nyskabelser.  

Vil du bidrage til en vigtig samfundsopgave?
Du bliver en del af afdelingen Kommunikation, Analyse og CSR. Et stærkt fagligt miljø med mere end 20 medarbejdere, der er specialister i pressehåndtering, kommunikation, medietræning, interessentarbejde, analyser og grafisk design.

Vi glæder os til at få dig med ombord og garanterer masser af faglige udfordringer og spændende opgaver, når du skal formidle historier og drive dagsordner med stor betydning for det samfund, vi alle er en del af. Med ansvaret følger et meningsfuldt arbejdsliv. Og det er vi stolte af at tilbyde.

=dig? Så send os din ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 10. august.

Vi afvikler samtaler i uge 33 og 34.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Marie Foltmann på tlf. 4272 9363 eller mft@atp.dk.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder