Head of Investment and Portfolio Management til ATP Ejendomme

Vil du eksekvere på investeringsstrategien hos en af landets største ejendomsejere?

Vores nuværende Head of Investment har fuldt fortjent landet en stilling som ejendomsdirektør ude i byen. Derfor søger vi nu den person, der fremover skal afsøge investeringsmuligheder, styre transaktioner med sikker hånd, være med til at positionere ATP Ejendomme udadtil i markedet og udvikle vores stærke investerings- og porteføljemanagement-team , bestående af fem specialister, til nye faglige højder.

Som Head of Investment and Portfolio Management får du blandt andet ansvar for:

 • At eksekvere på vores ambitiøse investerings- og porteføljestrategi, herunder gennemføre købs- og salgsprocesser og porteføljeanalyser, sammen med dit stærke team.
 • Udarbejde og præsentere investeringscases, -indstillinger, forslag til afhændelser og andet relevant porteføljerelateret analysearbejde til direktion og bestyrelse.
 • End-to-end procesansvar for vores nationale og internationale transaktioner, herunder identifikation og sourcing, indledende beregninger og evalueringer, prioritering af ressourcer på tværs af teamet, professionel forberedelse, styring og eksekvering af transaktioner.
 • At arbejde på tværs af organisationen med værdiskabelse i vores eksisterende portefølje, konkrete kommercielle problemstillinger, udviklingsmuligheder, og især den strategiske styring af vores eksternt forvaltede investeringer, for at sikre det bedst mulige afkast på sigt.  
 • At lede og udvikle et stærkt hold af højt motiverede medarbejdere, og som en del af ledelsesteamet bidrage til den organisatoriske og kulturelle udvikling af ATP Ejendomme.  

Vi forestiller os, at du har:

 • En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau. 
 • Mere end 10 års erfaring med ejendomsinvesteringer og -transaktioner fra ejendomsinvesteringsselskab, ejendomsrådgivning og/eller alternative investeringer i anden finansiel institution.
 • En velfunderet forståelse for M&A-processer og bredt kendskab til og erfaring med værdiansættelsesmetoder og -modeller, der er relevant i forhold til ejendomme.
 • Erfaring med portefølje- og investeringsstyring, herunder kendskab til procescompliance af interne processer og rapportering.
 • En analytisk, struktureret og procesorienteret tilgang til dit arbejde og gode kommunikations- og præsentationsevner.
 • Strategisk tæft og erfaring med at lede og udvikle medarbejdere, samt evnen til at skabe overblik over afdelingens effektivitet, opgaver, tidsforbrug og ressourcebehov.

Vil du være en del af en organisation med høje ambitioner og fokus på udvikling?
Investeringsteamet er en del af en organisation, der består af mere end 130 specialister inden for asset management, administration, investering, byggeri og service. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre ejendomme, nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Vores omgangstone er uformel, hierarkierne er erstattet af netværksstrukturer, og du vil opleve en stor grad af åbenhed, integritet og sammenhold, der er en tydelig del af vores værdisæt. 
Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs. 

Vil du vide mere om os? 
Besøg os på atp-ejendomme.dk eller læs vores årsrapport her.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig 
Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Heidrick & Struggles, og du skal derfor sende din ansøgning med relevante bilag til ansoegning@heidrick.com senest d. 16. juni 2023. 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til principal Rasmus Riisgaard, Heidrick & Struggles, på telefon +45 33 37 76 00.  
Alle henvendelser behandles i fortrolighed. 

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP Ejendomme frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder