HR-partner til Pensions & Investments

Har du solid erfaring som HR-partner i den finansielle sektor? Kan du rådgive, udvikle og udfordre forretningens ledere? Vil du bidrage til at sikre effektiv strategieksekvering? Så er det dig, vi søger til jobbet som HR-partner i ATP’s investeringsforretning.

Er du en forretningsorienteret sparringpartner?
I ATP er vi på udkig efter en erfaren HR-partner, der vil være med til at sikre den fortsatte udvikling af en velfungerende organisation, som kan tiltrække, effektivt anvende, udvikle og fastholde kompetente og engagerede medarbejdere.

Konkret søger vi dig, der vil hjælpe os med at udvikle Pension & Investments (P&I), hvor vi er lidt mere end 160 højt specialiserede medarbejdere, der forvalter en af Europas største pensionsformuer på mere end 600 mia. kr.

Din fornemste opgave vil være at understøtte forretningens fortsatte fokus på god ledelse, fælles kultur, tydelighed ift. strategi og prioriteringer, karriere- og udviklingsmuligheder samt diversitet i vores talent pipeline.

Selvom retningen er lagt, vil du få rig lejlighed til at sætte dit præg på indhold og eksekvering. Forretningen er af en størrelse, som gør, at du har mulighed for at komme tæt på de enkelte ledere og teams. Det betyder, at dit bidrag bliver meget synligt.  

Derudover bliver det i rollen som HR-partner dig, der:

  • sparrer med ledelsen i P&I, når det handler om udvikling af organisationen, lederne og medarbejderne, så vi når de forretningsmæssige mål
  • bidrager til at skabe en solid ledergruppe, der kan sikre fælles retning og kultur
  • er med til at drive den organisatoriske forankring af koncernstrategier og lokale strategier, herunder egne projekter
  • sikrer, at fælles HR-koncepter og processer, fx inden for performance management, talent review, medarbejdertrivsel og løn, gennemføres effektivt
  • sikrer god onboarding af nye ledere
  • understøtter rekrutteringer og selv gennemfører en del af dem
  • følger op på HR-nøgletal, som kan understøtte den organisatoriske udvikling.

Kan du udfordre og følge op?
Du har dybtgående erfaring med HR-partnerrollen i den finansielle sektor. Det er centralt, at du er på hjemmebane i HR-discipliner som fx udvikling af ledere, teams og talenter, forandringsledelse, rekruttering, personalesager, løn og bonus.

Som person er du handlingsorienteret. Du er i stand til at balancere, hvornår der er behov for at være pragmatisk og vedholdende, og så er du god til at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer.

Vil du arbejde for en koncern, hvor vi værner om vores omdømme og troværdighed?
Du bliver HR-partner for en investeringsorganisation med stor ekstern bevågenhed og høje forventninger til professionalisme og vores resultater. En organisation, hvor vi har ambitionen om at være et globalt fyrtårn inden for vores felt. Vi investerer for at sikre de størst mulige pensioner til alle danskere, hele livet. Det er det løfte, vi har givet samfundet.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Det vil du mærke i det daglige arbejde i HR, hvor vi er 38 kolleger.

Du slutter dig til HR-partnergruppen i ATP, og du refererer direkte til HR-direktøren.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesseret i dit CV, som du skal sende senest fredag den 9. august. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart 1. oktober. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Jesper Baltzer på mail jebl@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder