Identity & Access Management Analyst til Drifts- & Projektrisiko

Har du erfaring med Identity & Access Management samt compliance? Vil du have ansvaret for design og implementering af ATP’s kommende koncept for setup af IT-roller og rettighedsområdet? Og kan du rådgive på alle niveauer i forretningen? Så er det dig, vi søger.

Kan du sætte handling bag ordene?
Som Identity & Access Management (IAM) Analyst i første forsvarslinje er du lige dele compliance og fagligt fyrtårn. Du forstår at udmønte strategiske initiativer og ny lovgivning i handlingsplaner og konkrete projekter i samråd med vores Corporate Security (2. linje forsvar). Og så er du proaktiv og holder dig ajour med udviklingen i lovgivning og teknologi.

Governance i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Du vil opleve et område i konstant udvikling, og du vil bevæge dig i alle lag af ledelsesniveau.

Vi søger dig, der vil varetage en rolle, som på sigt gør dig til en af dem, der ved allermest om governance for roller og rettigheder på tværs af organisationen. Dig, der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med IT, Security, revision og de ordninger og ydelsesområder, ATP administrerer.

Konkret bliver det blandt andet dine opgaver at:

 • udstikker politikker/retningslinjer for IAM-området.
 • hjælpe med udviklingen af ledelsrapporteringen
 • frembringe brugbare og solide governance-løsninger i høj kvalitet ved at udnytte din tekniske viden om tværgående infrastruktur og sikkerhed
 • videreudvikle ATP’s arbejde med Identity and Access Management, PAM og Zero Trust
 • være med til at forme den fremtidige struktur for IGA/IDM i ATP på blandt andet IT-roller
 • udvikle og implementere en governance på blandt andet SOD-området
 • bidrage til sektionens indre liv, f.eks. ved at spotte og implementere automatiseringspotentialer
 • sikre implementering af governance i organisationen
 • udvikle koncept for governance.

Løfter du kompetenceniveauet?
Der er flere veje til jobbet som Identity Access Management Analyst. Måske har du en relevant uddannelse inden for IT-området og erfaring fra et job i en organisation, der størrelsesmæssigt minder om ATP.

Dog er det centralt, at du:

 • har et kendskab til opbygning af Identity & Access Management
 • har en undersøgende tilgang og selv har lyst til at sætte tiltag i værk såsom opsætning af monitorering og at finde optimeringspotentiale i ATP
 • er i stand til at begå dig i alle niveauer i organisationen og kommunikere hertil.

Som person er du nysgerrig, dedikeret og gennemslagskraftig. Du har flair for interessentpleje, og så er du en holdspiller, der er med til at løfte kompetenceniveauet i hele sektionen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med cloudløsninger og teknisk begår dig inden for PAM, AD og AAD samt tilhørende teknologier, eller hvis du har flere certificeringer i informations- og cybersikkerhed (CISSP, GIAC og tilsvarende), men det er ikke et krav.

Vil du være med til at sikre økonomisk grundtryghed?
Du bliver en del af afdelingen Drifts- & Projektrisiko og indgår i et team med 14 dygtige kolleger, der arbejder med risici.

Vi er dem, der har antennerne ude og sikrer risikovurderinger, håndtering af hændelser, beredskabsplaner, GDPR-implementering, koncept for rolle og rettighedsstyring og forretningsgange. Vores opgaver favner vidt, og vi har en bred kontaktflade mod forretningen.

Vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, når du får stafetten og arbejder selvstændigt for at sikre, at nye løsninger bliver fordelt optimalt i vores IT-landskab. Du bidrager til forretningens tekniske grundlag, arbejder på tværs af organisationen og formidler teknisk og kompleks viden i verdensklasse.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 5. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Identity & Access Management Analyst Lau Bak Larsen på tlf. 2972 6585 eller mail labl@atp.dk eller afdelingschef Katja Aaby på tlf. 2044 9296 eller mail ka@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder