Identity & Access Management Application Architect til IT

Har du erfaring med Identity & Access Management? Vil du have ansvaret for design og implementering af ATP’s nye IAM-løsning? Og kan du rådgive på alle niveauer i forretningen? Så er du den IAM Application Architect, vi søger i UDK Data og Service Integration – en del af ATP’s IT-organisation med over 300 ansatte.

Kan du sætte handling bag ordene?
I ATP’s IT-organisation står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav, når det handler om at beskytte borgernes data og sikre kritiske systemer for vores pensions- og investeringsforretning. Her kommer du ind i billedet.

I UDK Data og Service Integration er vi 5 sikkerhedsspecialister og 1 udvikler-elev, der har ansvaret for at sikkerhedstjekke alt trafik ind i ATP’s systemer samt alt intern trafik imellem ATP’s systemer. Vi er i øjeblikket på udkig efter en IAM Application Architect, som skal være foregangsperson i implementeringen af vores nye IAM-system og være med til at opretholde et højt sikkerhedsniveau i ATP.

Som IAM Application Architect i første forsvarslinje er du en teknisk nørd og et fagligt fyrtårn. Du forstår at udmønte strategiske initiativer og ny lovgivning i handlingsplaner og konkrete projekter i samråd med vores IT Security- & Cloud-arkitekter. Du er proaktiv og holder dig ajour med udviklingen inden for IAM-området.

Sikkerhedsaktiviteterne i ATP har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau. Du vil opleve et område i konstant udvikling, og du vil bevæge dig mellem alle aspekter af IAM.

Konkret bliver det dig, der:

 • frembringer og sikrer adgangsløsninger i høj kvalitet ved at udnytte din tekniske viden om tværgående infrastruktur og IAM
 • videreudvikler ATP’s arbejde med IAM og Zero Trust
 • har ansvaret for at udarbejde og vedligeholde roadmap for IAM-strukturen
 • sikrer governance på området i overensstemmelse med ATP’s retningslinjer
 • deltager i beredskabet ved sikkerhedstrusler som fx cyberangreb
 • spotter og implementerer automatiseringspotentiale samt udarbejder projektindstillinger inkl. business cases.

Får du tingene til at ske?
Du har en relevant uddannelse inden for IT og IAM-erfaring fra et job i en organisation, der størrelsesmæssigt minder om ATP. Som IAM Application Architect har du en holistisk tilgang til Access Management med et bredt vidensniveau, så du formår at skabe sammenhænge i indsatserne.

Som person er du:

 • nysgerrig
 • dedikeret
 • gennemslagskraftig
 • i stand til at begå dig på- og kommunikere til alle niveauer i organisationen
 • en god kollega, der er med til at sikre kompetenceniveauet i hele sektionen.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?
I ATP har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering. Vi er mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der står bag nogle af landets vigtigste systemer. Vi arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

Fra 1. november 2022 samles vores IT-, digitaliserings- og dataorganisationer i ét samlet kompetencecenter på Kongens Vænge 8 i Hillerød.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste tre år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest fredag d. 14. oktober.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Brøndsholm på tlf. 2480 9453 eller mail hbr@atp.dk.   

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder