Investment Analyst til ATP Ejendomme

Vil du sætte solide aftryk på analyser af investeringssager i både ind- og udland og bidrage til at fastholde ATP Ejendomme som en af Danmarks førende ejendomsejere? Til vores kontor i indre København søger vi en erfaren Investment Analyst, der kan deltage i opgaver inden for investering i nye ejendomme, frasalg af eksisterende ejendomme og udvikling af den bestående portefølje i tæt samarbejde med resten af Investeringsteamet, Asset Management og vores ejendomsudviklere.

Med din analytiske og talstærke tilgang får du en central rolle i forbindelse med det analytiske arbejde omkring investeringssager, forretningsplaner, værdiberegninger og financial modeling helt generelt. Du bliver en del af et ambitiøst og engageret team på i alt otte medarbejdere, der har ansvaret for vores ejendomsinvesteringer i Danmark og internationalt. Organisatorisk vil du referere til vores CIO, André Scharf.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Bidrage til udviklingen af investerings- og porteføljestrategien i samarbejde med resten af teamet
  • Screening og analyse af potentielle nye investeringsmuligheder, udviklingssager og eksisterende ejendomme i den nuværende portefølje
  • Gennemførelse af finansiel analyse, herunder budget-, værdi- og/eller cash flow modellering
  • Deltage i transaktionsprocesser, herunder koordinering af due diligence i samarbejde med eksterne rådgivere og relevante kolleger i organisationen; understøtte vores ejendomsudviklere med analyser og rå regnekraft
  • Udvikle analyse- og præsentationsværktøjer
  • Udarbejde indstillinger og oplæg til investeringskomité og bestyrelse

Kan du levere rå regnekraft og knivskarpe analyser?

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som HA, HD, cand.merc. eller lignende og minimum tre års relevant erfaring inden for ejendomme, transaktioner eller værdiansættelser. Du forstår dig på matematikken, tænker forretningsorienteret og er den kollegerne går til, når de har spørgsmål til beregninger. Desuden er du god til at bevare overblikket, når situationer og problemstillinger bliver komplekse. Vi forventer, at du tager ejerskab på dine opgaver og sætter en ære i at levere analyser og indstillinger, der er korrekte og regnet igennem ned til mindste detalje. Desuden føler du dig 100 procent hjemme i Excel og kan anvende regne- og præsentationsværktøjer professionelt.

Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen samt med rådgivere og markedsaktører, skal du være god til at opbygge relationer, ligesom du skal være en holdspiller og kunne kommunikere tydeligt - både mundtligt og skriftligt og på dansk og engelsk.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. 
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du kan bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 5. februar 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CIO André Scharf på tlf. 30 58 44 96.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe