Investment Manager til ATP Ejendomme

Har du kendskab til både danske og internationale markeder, og brænder du for at styre komplekse ejendomsinvesteringer med sikker hånd inden for et klart strategisk sigte? Til vores kontor i indre København søger vi en erfaren Investment Manager, der, i tæt samarbejde med den øvrige organisation, kan udvikle én af Danmarks største og mest spændende ejendomsporteføljer.

Du bliver en del af et ambitiøst og engageret investeringsteam på i alt otte medarbejdere. Afdelingen har en central rolle i forbindelse med nye investeringer, udviklingsprojekter, frasalgsprocesser og den aktive forvaltning af vores indirekte investeringer. Organisatorisk vil du referere til vores CIO André Scharf.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Udvikling, overvågning og eksekvering af ejendomsstrategier, forretningsplaner og konkrete initiativer for ekstern forvaltede ejendomsinvesteringer og fondsinvesteringer
  • Analyse af handlingsoptioner samt udarbejdelse af anbefalinger til intern godkendelse
  • Monitorering af udvikling af internationale ejendomsmarkeder
  • Kritisk opfølgning af aktiviteter hos eksterne forvaltere
  • Aktivt bidrag til interne værdiansættelser, risikostyring, rapportering og prudent investment compliance
  • Repræsentere ATP Ejendomme i diverse udvalg og komitéer
  • Deltage i den overordnede porteføljestyring sammen med resten af teamet
  • Bidrage til ATP Ejendommes generelle transaktionsaktiviteter i Danmark og udlandet

Er du skarp på både struktur og det gode samarbejde?

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som HA, HD, cand.merc. eller lignende og minimum tre års relevant erhvervserfaring. Du er skarp på tal, tænker forretningsorienteret og er god til at bevare overblikket, når situationer og problemstillinger bliver komplekse. Vi forventer, at du tager ejerskab på dine opgaver og sætter en ære i at levere analyser og indstillinger, der er korrekte og regnet igennem ned til mindste detalje. Har du erfaring med alternative investeringer, illikvide fondsstrukturer eller eksternt forvaltede mandater, er dette en fordel. Desuden skal du kunne anvende regne- og præsentationsværktøjer professionelt. Som Investment Manager skal du besøge ejendomme, investorer og deltage i investorkonferencer uden for landets grænser, hvorfor du skal forvente international rejseaktivitet i forbindelse med jobbet.

Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen samt med eksterne forvaltere, investeringspartnere, rådgivere og andre markedsaktører, skal du være god til at opbygge relationer, ligesom du skal være en holdspiller og kunne kommunikere tydeligt - både mundtligt og skriftligt og på dansk og engelsk.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre, æstetiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. 
Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 120 specialister indenfor investering, byggeri og service. Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du kan bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at bidrage til udviklingen af ATP Ejendomme.

=dig? Så send en ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CIO André Scharf på tlf. 30 58 44 96.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe