Investment Manager til ATP’s Global Direct Investments

Er du typen, der jagter det gode afkast? Har du god erfaring inden for investeringsområdet? Og vil du arbejde med investeringer, hvor målet er at skabe høje afkast til gavn for danskerne? Så er du måske den Investment Manager, vi lige nu søger til Global Direct Investments – en del af ATP’s investeringsforretning.

I Global Direct Investments teamet er vi ansvarlige for ATP’s direkte investeringer og forvalter investeringer for ca. 80 mia. kroner inden for infrastruktur, naturressourcer, energi, kredit og private equity. Vi har det overordnede ansvar og kigger ind i investeringsmuligheder, vurderer relevans, gennemfører due diligence og foretager forhandlingerne. Efter transaktionens gennemførelse beskæftiger vi os også med asset management og eventuelt senere frasalg.

Vi er på udkig efter en ny kollega, der har lyst til at få endnu mere erfaring med direkte investeringer hos en af Europas største institutionelle investorer. Dig, der gerne vil arbejde med faser af investeringsprocessen – fra screening af potentielle investeringsmuligheder til aktivt ejerskab og salg af investeringen. Og dig, der desuden kan se sig selv:

  • deltage aktivt i asset management af den eksisterende portefølje
  • arbejde med finansiel modellering og analyse, der understøtter beslutningsprocessen og værdiskabelsen
  • udarbejde interne rapporter, ledelsespræsentationer og indstillinger på investeringerne og porteføljen.

Du kommer desuden til at begå dig i et internationalt arbejdsmiljø, da de fleste investeringer foregår i udlandet.

Har du finansiel erfaring? 
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse og ca. 2-3 års erfaring med investeringsanalyse, M&A eller asset management fra fx en corporate finance-afdeling eller konsulenthus, en corporate development-afdeling i enten en virksomhed eller kapitalfond, en infrastrukturfond eller ved en anden institutionel investor. Din erfaring har givet dig:

  • et stærkt finansielt kendskab
  • viden inden for værdiansættelsesmetoder og erfaring med finansiel modellering
  • evner til at formidle via PowerPoint og Excel.

Du trives med at have direkte indflydelse på din opgaver og ikke mindst prioritere dem i tilspidsede situationer. Du har helt styr på detaljerne samtidig med, at du formår at bevare et samlet overblik. Du er skarp på analyse, procesforståelse, og så er du vant til at videreformidle komplekse problemstillinger.

Vil du arbejde med investeringer til gavn for danskere?
Du bliver en del af Global Direct Investment, der består 13 medarbejdere, hvor langt størstedelen af dem har en finansiel eller investeringsmæssig baggrund. Vi sætter en ære i at sikre en flad organisation med fokus på teamet og vigtigheden i at lykkes sammen. Du bliver en del af en sektion med høj faglighed og masser af god sparring både i teamet og på tværs i vores tætte samarbejde med risiko, skat og ESG-teams.

Global Direct Investment er en del af ATP’s investeringsforretning, hvor ca. 135 kolleger arbejder for at sikre økonomisk tryghed for danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på 889 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til danskere.

=dig? Så send en ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig senest d. 14. august. Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller ATP generelt, er du velkommen til at kontakte Senior Director Sabine Calmer Braad på tlf. nr. 4820 5804 eller scb@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe