Investment Manager til Langsigtet Dansk Kapital

Vil du investere i danske virksomheder og bidrage til grøn omstilling, høje afkast, vækst og arbejdspladser ved at understøtte den langsigtede udvikling af dansk erhvervsliv? Har du erfaring med Mergers and Acquisitions? Så har vi drømmejobbet.

Kan du agere aktiv ejer?
I ATP’s investeringsafdeling er vi på udkig efter en ny kollega til Langsigtet Dansk Kapital. I Langsigtet Dansk Kapital forvalter vi 6 mia. kr., som vi i investerer i danske vækstvirksomheder.

Hos os indgår du i et mindre team, og det betyder, at du bliver involveret i alle dele af investeringsprocessen. 

I jobbet bliver det fx dig, der:

  • afsøger markedet for investeringsmuligheder
  • udarbejder investeringsindstillinger
  • laver værdiansættelser
  • varetager den løbende rapportering.

Udover virksomhedsopkøb kommer du til at arbejde en masse med aktivt ejerskab.

Fordi vi investerer langsigtet, er vi ikke nødsagede til at sælge hurtigt igen, og det giver os unikke muligheder for at præge udviklingen i vores investeringer. Governance og det at drive en virksomhed er derfor centrale dele af det, vi arbejder med.

Er du struktureret og god til at skabe og pleje relationer?
Du er uddannet cand.merc., cand.polit., eller lignende, og så er det centralt, at du har 2-3 års erfaring fra en M&A-afdeling, hvor du har drevet M&A-processer.

Du har betydelig erfaring med værdiansættelser og en strategisk tilgang til brancher og virksomheder – dvs. at du er vant til at se analytisk på en branche, skabe dig et overblik og se nye muligheder.

Som person finder du frem til løsninger ved at beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder.

Du er struktureret, har ’hands on’ og formår at koordinere, planlægge og skabe systemer. Derudover er det centralt, at du er god til at samarbejde og skabe relationer. Kompetencer, som du bringer i spil i ATP, i samarbejdet med andre investorer og de virksomheder, vi investerer i.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab og arbejde med en vigtig samfundsopgave?
Som en del af Langsigtet Dansk Kapital indgår du i ATP’s investeringsafdeling, Danmarks største grønne investor, og får en hverdag blandt de bedste.

Du bliver en del af en koncern med store ambitioner, hvor vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel og et interessant og udfordrende arbejdsliv.

Vi garanterer en hverdag, der er præget af høj faglighed og en flad struktur. Vi ser frem til at få dig med ombord og til at få indsigt i dine færdigheder i et forholdsvis nyt team, hvor din indsats vil gøre en forskel fra første færd.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi investerer for at sikre de størst mulige pensioner til alle danskere, hele livet. Det er det løfte, vi har givet samfundet. Og kun ved at investere kan vi holde det, vi lover. Gode, stabile afkast er nemlig en forudsætning for, at vi kan udbetale livslange pensioner – nu og i fremtiden.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 5. juni.

Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Long Term Danish Capital, Anja Bach Eriksson på tlf. 3051 3975 eller mail aner@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder