IT-ansvarlig til Intern Revision

Er du ambitiøs, og vil du være ansvarlig for revisionen af en af landets største IT-porteføljer? Så er det dig, vi leder efter.

Har du stærke kompetencer inden for IT-revision, -governance, -risikostyring og intern kontrol?
ATP er en koncern med en kompleks IT-struktur, og IT-revisionen er en væsentlig faktor i leveringen af den strategi, der er aftalt med ATP’s direktion, revisionsudvalg og bestyrelse.

I Intern Revision har vi lagt en ny strategi for, hvordan de interne revisionsprocesser fremadrettet skal se ud i ATP. Og som en del af udviklingen er vi på udkig efter en kollega med solide evner inden for IT-revision, herunder vurdering af IT-infrastruktur, -systemer, -sikkerhed, -governance og outsourcing.

Du trives med ansvar og ejerskab og er i stand til at planlægge, udføre og rapportere på den udførte revision. Derudover er det væsentligt, at du bidrager inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • Værdiskabende revision af generelle IT-kontroller, herunder platforme, infrastruktur og systemer.
  • Revision af IT-governance, -sikkerhed, -risikostyring, -outsourcing samt rapportering til IT-direktøren og IT-ledelsen.
  • Indsigt, sparring og koordinering med de ansvarlige for IT-området.
  • Videreudvikling af den risikobaserede revisionsplan for IT-området.
  • Udvikling af vores revisionsproces og -metode (både på IT-området og ift. de generelle revisionsprocesser med henblik på i videst muligt omfang at få revisionsbeviset fra automatiserede processer).

Er du din faglighed i top?
Vi søger en kollega med minimum 4-7 års relevant erfaring. Der er flere veje til jobbet, men vi forestiller os, at du har arbejdet i en større intern revision/et af de større revisionshuse, og derigennem har kendskab til IT-revisionen i en større koncern, ligesom du sandsynligvis har:

  • en kandidatgrad inden for IT eller revision
  • certificering(er) inden for IT-revision eller IT-sikkerhed (fx CISA, CISM. ISO 27001 lead auditor eller lignende)
  • interesse for yderligere uddannelse inden for IT-revision.

Som person er du serviceminded og god til at kommunikere med dine interessenter. Du tager ansvar og ejerskab, ligesom du er entusiastisk, initiativrig og typen, der sørger for, at deadlines overholdes.

Vil du udvikle dig i en af Europas største pensionskasser?
Vi ser frem til at byde dig velkommen i en revisionsafdeling, der består af 11 dygtige medarbejdere. Vores opgaver er mange- og forskelligartede og omfatter revision af operationelle processer, investeringer og risikostyring, hensættelser, revision af årsrapporter samt IT-revision og offentlig revision.

Vi tilbyder et udviklende job i en virksomhed, hvor vi har høje ambitioner, når det gælder faglighed, og når det handler om godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver en fleksibel organisation med plads til den enkelte - og det har vi.

Du får en høj grad af medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og du er selv med til at påvirke retningen af din karriere og udvikling alt efter, hvor dine interesser ligger. Din løbende udvikling sikres både på opgaverne, men også ved de årlige efteruddannelsestimer, der er en fast del af Intern Revisions udviklingsprogram.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 18. april. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Christoffer Max Jensen på tlf. 2112 5241 eller mail cxj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder