IT Application Manager til Service Integration

Vil du arbejde med nogle af landets vigtigste digitale systemer? Kan du bevare overblikket og sikre tæt samarbejde mellem IT, eksterne leverandører og forretningen? Så er det dig, vi søger i vores IT-organisation.

Kan du forene forretningsbehov, udvikling og stabil drift?
Service Integration er et team bestående af 12 dygtige kolleger i ATP’s IT-organisation. Lige nu er vi på udkig efter en Application Manager til vores sektion, der varetager SIAM-rollen i vores multisourcing-miljø.

Som IT Application Manager indgår du i et tæt samarbejde mellem ATP’s eksterne IT-leverandører, IT-organisationen og ATP’s Administrationsforretning, der administrerer to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

Du får ansvaret for Application Lifecycle Management og står fx for opfølgning på og sparring med leverandører omkring opgraderinger. Du er med til at sikre, at ATP undgår ophobning af teknologisk gæld. Du kvalificerer nye tiltag og er med til at holde et konstant fokus på forbedringsmuligheder.

I tæt samarbejde med IT-leverandører sørger du for, at applikationsleverancerne lever op til vores høje krav inden for IT-arkitektur, integrationer til eksterne parter og end-to-end løsninger. Du udvikler ikke i IT-systemerne – det gør leverandørerne. Det bliver derimod dig, der bl.a.:

  • tilsikrer stabil applikationsdrift

  • har det arkitektoniske overblik ift. løsningens opbygning, integrationer og samarbejdspartnere

  • rådgiver forretningen om applikationens retning og udvikling både operationelt og strategisk

  • supporterer forretningen med tekniske input ved nye forretningskrav og ændringer

  • assisterer ved forhandlinger omkring applikationsafklaringer og udfordrer estimater og anvendelse af standardfunktionalitet.

Har du stærke koordineringskompetencer og god teknisk forståelse?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund og kommer sandsynligvis med en baggrund som IT-arkitekt eller projektleder, hvor du har opbygget flere års erfaring inden for applikationsvedligehold, drift og/eller udvikling.

Du har kendskab til arbejdet med agil udvikling og er vant til at have løsningsoverblikket. Du tager gerne styringen og kommer i mål med dine opgaver inden deadline. Du formår at kommunikere teknisk indhold på en letforståelig måde og er god til at skabe stærke relationer både internt og eksternt.

Vil du sikre kvalitetsløsninger og økonomisk grundtryghed?
I IT-organisationen i Allerød byder vi dig velkommen til en verden af Service Integration Managers, IT-arkitekter, udviklere, Test Managers, projektledere og en masse andre dygtige IT-kolleger, der alle er på forkant med deres felt. Vi har høje ambitioner og arbejder konstant på at gøre gode ting endnu bedre. Derfor har vi brug for din faglighed, nysgerrighed og lyst til at arbejde med IT-løsninger til gavn for borgere og virksomheder i hele Danmark.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 13. juni. Samtaler bliver afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Birgit Fries på tlf. 2910 0093 eller BIF@atp.dk

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder