It-tester til test af samfundskritiske digitale løsninger i ATP’s forretning

Vil du være med til at sikre kvaliteten i komplekse og samfundskritiske it-systemer? Har du testerfaring og tjek på testteknikker? Og har du kendskab til agile metoder? Så er du måske du den it-tester, vi søger.

Kan du sikre kvaliteten i komplekse digitale løsninger?
Som it-tester vil dine ansvarsområder være at udføre tests ved hjælp af forskellige metoder for at sikre, at programmer og udviklingsopgaver relateret til FerieKonto, FeriepengeInfo og Lønmodtagernes feriemidler er korrekte og opfylder høje kvalitetsstandarder. Da testene udføres i SAP-miljøet, er erfaring fra SAP-verdenen en fordel.

Du skal klikke ind i den agile udviklingsproces og vide, at du som tester har en aktie fra idé til gevinstrealisering af udviklingsopgaver. Derfor er det en fordel at have en teknisk baggrund som udvikler eller som teknisk tester, ideelt set med en solid forretningsforståelse.

Mere konkret bliver dine opgaver at:

  • gennemtænke brugerscenarier til dine testcases for at kunne teste funktionaliteter på Virk.dk og Borger.dk
  • identificere funktioner, der kandiderer til testautomatisering for at sikre compliance, kvalitet og regressionstest
  • finde bugs i driften og udvikling i et DevOps-team, som både håndterer driften af ordningerne, men også har ansvar for den videre udvikling som fx ved ny lovgivning
  • bidrage til fremdrift under vores agile events, herunder Daily Standups, PI Planning og retro'er.

Rollen indebærer en betydelig mulighed for at forme testområdet, især med fokus på prioritering af testautomatisering.

Har du testerfaring og en struktureret og analytisk tilgang?
Der er flere veje til stillingen som it-tester. Selvom flere års erfaring ikke er et krav, vil en teknisk baggrund være en fordel. Det er også afgørende, at dine kompetencer matcher stillingen.

Dine kompetencer omfatter: 

  • erfaring med testautomatisering. Det er vigtigt at forstå, hvorfor man bruger visse teknikker til testautomatisering (fx ”Solid, kiss osv.). Det behøver ikke at være Leapwork, men gerne lignende værktøjer (Selenium, Tosca, etc.)
  • kendskab til agile metoder i et setup med SAFe og metoder som scrum/kanban 
  • relevant erfaring med tech stacks, gerne med SAP, og kodesprog såsom Java, SQL samt API-værktøjer som SoapUI/Postman.

Som person og kollega har din værktøjskasse færdigheder inden for:  

  • kommunikation, så du kan kommunikere med både tekniske og forretningsmæssige interessenter internt og eksternt
  • problemløsning, så du kan identificere problemer og foreslå løsninger
  • samarbejde, da du bliver del af et tværfagligt team, og samtidig kan du arbejde selvstændigt efter sparring.

Som person er du åben og nysgerrig på at udvikle dig samt modtage og give feedback.

Vil du være med til at rykke Danmark digitalt?
Du bliver en del af et team i en ART i Development. Her udvikler vi nationalt kritiske løsninger, der får danskernes hverdag til at fungere ved blandt andet at sikre, at penge kan flyttes smidigt og præcist mellem virksomheder, borgere og stat.  

Vi er et team på 16 kolleger, hvoraf tre er testere, hvilket betyder, at du vil blive en del af et team med kolleger, der deler din profil og kompetencer. Vi fordeler opgaverne imellem os og arbejder tæt sammen om at løse udfordringerne. Vores arbejde er organiseret efter et agilt setup, hvor vi leverer løsninger hyppigt, og vi anvender en version af SAFe rammeværket til at styre vores projekter.

Vi har ansvaret for driften, administrationen og udviklingen af arbejdsmarkedets sikringsordninger, herunder Feriekonto, FeriepengeInfo og Lønmodtagernes Feriemidler. Derudover har vi også ansvar for tværgående opgaver på hele SAP-platformen, såsom opgraderinger til SAP S/HANA og SAP Rise.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen.

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger. 

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i september måned. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Camilla Kiner Jørgensen på tlf. 27 60 51 41 eller mail cajo@atp.dk. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder