IT-udvikler med Papyrus-erfaring

Vil du lave IT-løsninger til gavn for samfundet og være en del af en organisation, hvor vi årligt udbetaler ca. 300 mia. kroner i velfærds- og sikringsydelser? Så er det dig, vi søger.

Er du typen, der drømmer om dokumenter?
Vi er på udkig efter en erfaren papyrusudvikler, der har lyst til at indgå i et agilt team, hvor vi arbejder i rammeværket SAFe. I teamet vil du indgå i et fagligt fællesskab omkring de ordninger, som administreres af ATP, samt om vores dokument-systemer, herunder:

  • dokumentudvikling, generering og postprocessing, ISIS Papyrus v7.19
  • scanningsværktøjer.

Der er tale om et spændende arbejdsområde, hvor du samarbejder med andre specialister, forretningsbrugere og eksterne samarbejdspartnere. Du og teamet udvikler, vedligeholder og supporterer bl.a. Papyrus-applikationer.

Din rolle bliver at bidrage til den fortsatte IT-understøttelse og videreudvikling af dokumenthåndterings-området. Hovedvægten bliver på udvikling og vedligehold af docdefs og objekt-model samt udviklings-platform i ISIS Papyrus (f.eks. med opgraderinger og projekter under Næste Generation af Digital Post-programmet).

Kan du samarbejde og skabe struktur?
Du har en relevant IT-baggrund og erfaring med dokumentgenerering og ISIS Papyrus.

Vi forventer, at du arbejder struktureret og metodisk og har nemt ved at skabe overblik. Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft og kan samarbejde på tværs af forskellige faggrupper.


Vil du være del af et unikt IT-fællesskab?
I Allerød indgår du i en in-house IT-afdeling med mere end 250 kolleger, der står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Du bliver en del af et IT-fællesskab, hvor vi kommer med mange forskellige baggrunde. Du får frihed til at gøre det, du er bedst til. Og du står aldrig alene, for dine kolleger er blandt landets bedste og klar til faglig sparring.

Data & Documents er en sektion bestående af 17 udviklere, analytikere og specialister, der deltager i etableringen af nye løsninger og holder eksisterende applikationer kørende.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 20. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Charlotte Weber Dohn på tlf. 4076 1141. Vi indkalder løbende til samtaler.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder