Job i dit sabbatår

Skal du til at holde en pause fra dit uddannelsesforløb? Skal du fx i gang med et sabbatår efter gymnasiet? Er du frisk, serviceminded og effektiv? Så er du måske en af de administrative medarbejdere, vi søger til en tidsbegrænset ansættelse i ATP.

Kan du arbejde effektivt og målrettet?
I ATP har vi løbende behov for ekstra hænder til lettere sagsbehandling og telefonbetjening. 

Vi er på udkig efter dig, der kan levere gode kundeoplevelser, rådgive kunderne over telefonen og løse administrative opgaver.

Er du nysgerrig og lærenem?
Vi tilbyder ansættelser af forskellig varighed og op til 1 år.

Du er lærenem, serviceminded og god til at kommunikere både mundtligt og på skrift. Du har flair for IT, nemt ved at etablere relationer, og så har du vigtigst af alt masser af gåpåmod. 

Vil du være en del af et fællesskab?
Som ansat kommer du til at indgå i ATP’s Serviceteam, der består af 100 medarbejdere.

Du bliver en del af en hverdag, hvor vi løfter i flok, og hvor stemningen er god. Vi garanterer en grundig oplæring og attraktive ansættelsesvilkår. 

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt mere end 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. 

=dig? Så send en ansøgning
I øjeblikket og frem til og med søndag d. 27. maj søger vi kandidater, der kan komme til samtale/assessment i Hillerød i perioden 7.-16. juni.

Send os en ansøgning, hvis jobbet lyder som noget for dig. Vi behandler ansøgninger løbende og tager direkte kontakt til dig, hvis din profil matcher en af vores ledige stillinger, og vi ønsker at se dig til samtale.

Har du spørgsmål, kan du kontakte nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder