Jurastuderende til ATP Ejendomme

Interesserer du dig for fast ejendomsret, entrepriseret og forsikringsmæssige forhold, og vil du supplere dine studier med erfaringer fra én af Danmarks førende ejendomsejere? Til vores kontor i indre København søger vi en jurastuderende, der har lysten og evnen til at kombinere sin faglige dygtighed med et forretningsmæssigt fokus. Organisatorisk vil du indgå i afdelingen Legal bestående af fire jurister/advokater, tre administratorer og to studentermedhjælpere, der understøtter hele forretningen. Teamet er dedikeret og ambitiøst med fokus på både kvalitet, værditilførsel og udvikling. Du vil derfor få mulighed for at tappe ind i en stejl læringskurve og tilegne dig ny viden inden for flere juridiske områder. Arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ved spidsbelastninger.  

Dine opgaver bliver blandt andet: 

  • Bistand til juridiske opgaver inden for blandt andet erhvervsleje, transaktioner og projektudvikling 
  • Juridisk informationssøgning og analysering af relevant lovgivning, retspraksis med videre samt udarbejdelse af interne Legal nyhedsbreve 
  • Diverse compliance opgaver, herunder forsikringsovervågning 
  • Diverse juridiske og administrative ad hoc-opgaver. 

Vil du omsætte teori til praksis? 
Du er jurastuderende på cand.jur. eller cand.merc.jur. og har/har haft selskabsret, praktisk aftaleret, forsikringsret, entrepriseret og/eller fast ejendom på studiet eller har en interesse herfor. Du er grundig, effektiv og struktureret, ligesom du har gode mundtlige og skriftlige sprogkompetencer både på dansk og engelsk. Som person er du udadvendt og videbegærlig og tager ejerskab på alle opgaver, du bliver stillet over for.  

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner? 
Du bliver en del af et hold af mere end 125 specialister indenfor investering, byggeri og service, der drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark.  

Vi er for tiden i gang med en udviklingsrejse, hvor du kan bidrage. Du skal derfor synes, at forandring er spændende og kunne lide at tage aktiv del i udviklingen af ATP Ejendomme. 
 
=dig? Så send en ansøgning 
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning inden den 20. april 2021. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Legal Martine Prince på tlf. 40 19 22 19.  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder