Jurastuderende til ny myndighed for Seniorpension

Er du jurastuderende og interesseret i konkret sagsbehandling inden for pensionsområdet. Har du kendskab til forvaltningsloven og retssikkerhedsloven? Vil du have konkret juridisk erhvervserfaring fra et område, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau? Så er du den studentermedhjælper, vi søger.

Vil du arbejde med en bred vifte af juridiske emner?
I januar 2021 fik ATP en ny selvstændig myndighed, Seniorpension, og her er vi på udkig efter et par juridiske studentermedhjælpere. Arbejdstiden er fleksibel, men vi regner med ca. 15 timer om ugen.

Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med spændende juridiske problemstillinger og administrative opgaver, herunder konkret sagsbehandling i en nyoprettet enhed, hvor vi skal sikre ensartet tilkendelse af seniorpension på tværs af landet.

Helt konkret leder vi efter dig, der vil:

  • arbejde tæt sammen med vores dygtige kunderådgivere og jurister

  • varetage lettere sagsbehandling

  • svare på konkrete spørgsmål inden for seniorpension

  • udarbejde notater, breve og instrukser inden for en bred vifte af juridiske emner.

Er du stud.jur, selvkørende og detaljeorienteret?
Du er stud.jur. og er gået/skal i gang med dit kandidatstudie efter sommerferien. Det er ikke afgørende, om du har erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med stor ansvarsfølelse, kan arbejde struktureret og selvstændigt og sørger for, at deadlines overholdes.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Vi tilbyder en stejl læringskurve, relevant erfaring og opgaver, der udvikler dig. Du vil blive oplært af erfarne medarbejdere og have adgang til løbende sparring med myndighedens jurister.

Du bliver en del af en stor koncern og kommer ind i et nyt team bestående af myndighedens direktør, sektionschef og mere end 35 medarbejdere i form af jurister, kunderådgivere og forretningskonsulenter.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt boligstøtte. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest den 8. august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du i uge 26, 27 og 31 velkommen til at kontakte chefkonsulent Sofie Jæger på tlf. 2481 7868. I uge 28, 29 og 30 kan du sende spørgsmål til nytjob@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder