Jurastuderende til tværgående kontrolfunktion

Er du i gang med en juridisk uddannelse? Vil du have konkret erhvervserfaring og være med til at sikre, at velfærdsydelser som fx Boligstøtte og Barselsdagpenge havner i de rigtige lommer? Så er du den jurastuderende, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol i ATP’s Udbetaling Danmark.

Vil du have praktisk erfaring, der styrker din faglighed?
I Helhedsorienteret Kontrol søger vi en jurastuderende, der er på udkig efter et studierelevant arbejde.  

Hos os kommer du konkret til at:

  • stifte bekendtskab med en bred vifte af juridiske problemstillinger
  • arbejde tæt sammen med vores dygtige kunderådgivere og juridiske konsulenter
  • varetage forskellige administrative opgaver (fx håndtere og besvare anmodninger om aktindsigter).

Vi tilbyder en stejl læringskurve og relevant erfaring, der styrker dit CV. Vi holder til i Hillerød, hvor du skal kunne arbejde 2-3 dage om ugen. Vi er fleksible med dine arbejdstider, så de hænger sammen med dit studie, eksamener mv., ligesom du indimellem kan arbejde hjemmefra.

Er du stud.jur, selvkørende og detaljeorienteret?
Du er stud.jur. og er minimum gået i gang med det andet år. Det er ikke afgørende, om du har erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med stor ansvarsfølelse, kan arbejde struktureret og selvstændigt og sørger for, at deadlines overholdes.

Vil du løser opgaver til gavn for samfundet?
I Helhedsorienteret Kontrol får du 41 dygtige og engagerede kolleger. Du indgår i et mindre team af juridiske konsulenter, der primært arbejder med at skrive partshøringer og afgørelser.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt boligstøtte. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 15. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Bergulf på mbg@atp.dk eller 5151 8801.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder