Jurastuderende til Udbetaling Danmark

Er du jurastuderende og interesseret i offentlig ret? Vil du have konkret juridisk erhvervserfaring fra et område, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau? Så er du den studentermedhjælper, vi søger.

Vil du arbejde med offentlig ret og persondataret?
I ATP’s Driftsjura er vi mere end 20 jurister fordelt på to sektioner. Lige nu er vi på udkig efter en jurastuderende, der har lyst til at være vores nye kollega.

Som ansat i Driftsjura får du mulighed for at arbejde med spændende juridiske problemstillinger inden for offentlig ret og persondataret. Du står aldrig alene, men arbejder tæt sammen med dygtige og ambitiøse jurister, og sammen yder I juridisk rådgivning og sparring til drifts- og udviklingsprojekter i Udbetaling Danmark.

Du kommer til at arbejde på tværs af Udbetaling Danmarks ydelser inden for fagsporene Barsel & Familieydelser, Bolig og Pension. Du får derfor en bred kontaktflade på tværs af fagligheder i en levende organisation med højt til loftet.   

Helt konkret leder vi efter dig, der vil:

  • bistå med besvarelser af indsigtsbegæringer efter persondataforordningen/GDPR
  • svare på konkrete spørgsmål inden for forvaltningsretten og persondataretten  
  • hjælpe med udarbejdelse af interne artikler (i et let forståeligt sprog) vedr. en bred vifte af juridiske emner.

Er du stud.jur, selvkørende og detaljeorienteret?
Du er stud.jur. og er gået/skal i gang med dit kandidatstudie efter sommerferien. Det er ikke afgørende, om du har erfaring fra andre lignende stillinger. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med stor ansvarsfølelse, kan arbejde struktureret og selvstændigt og sørger for, at deadlines overholdes.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Vi tilbyder en stejl læringskurve, relevant erfaring og opgaver, der udvikler dig.

I Driftsjura løser vi opgaver inden for en række centrale velfærdsydelser med stor betydning for rigtig mange danskere. Når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt boligstøtte. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 28. februar. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Maria Kjer Hedegaard på tlf. 4272 1648 eller mhx@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe