Juridisk konsulent til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB)

Kan du sikre kvalitet i sagsbehandlingen?
AUB er en selvejende institution, der administreres af ATP. Vi udbetaler ydelser, der holder hånden under elev- og lærlingeområdet og gør det attraktivt for virksomhederne at ansætte elever.

I AUB Kundeservice er vi på udkig efter en ny kollega til rollen som juridisk konsulent. Dig, der kan:

  • foretage juridisk sagsbehandling og klagesagsbehandling
  • sikre kvalitet i sagsbehandlingen og generelle processer
  • sparre med sektionens kunderådgivere
  • understøtte teamets faglige udvikling.

Har du styr på paragrafferne?
Du er uddannet jurist og har erfaring med sagsbehandling (fx fra centraladministrationen, en kommune eller anden myndighed). Du trives med at sagsbehandle – også når det handler om sager vedrørende GDPR eller aktindsigter.

Som person har du sans for det gode samarbejde og støtter op om dine kolleger, når der er behov for det. Du forstår dig på processer og kan formidle din juridiske viden til forskellige målgrupper. Du er den, der går metodisk til værks og skaber en struktur i dit arbejde, der gør, at du kommer i mål med dine opgaver.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I AUB Kundeservice er vi 20 medarbejdere i form af 5 jurister, 14 kunderådgivere og en leder. Vores opgave er at yde service og behandle henvendelser fra arbejdsgivere, elever og kursister, der modtager ydelser fra AUB. I vores sektion vil du opleve et godt sammenhold, hvor der er plads til at være dig, og du vil møde dygtige kolleger med mange forskellige færdigheder – og godt humør.

AUB udbetaler en lang række tilskud til elever samt offentlige og private arbejdsgivere, der har udbetalt løn til elever under skoleophold og uddannelse. Og under Covid-19 har vi en særlig rolle ift. at udbetale ekstraordinære ydelser.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest torsdag d. 17. juni. Vi behandler løbende ansøgninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Trine Kuhlmann Lauridsen, på tlf. 4820 4606 eller trj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder