Juridisk konsulent til Helhedsorienteret Kontrol

Vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser som fx pension og boligstøtte havner i de rigtige lommer? Har du styr på forvaltningsret? Er du detaljeorienteret og effektiv? Så er du måske den juridiske sagsbehandler, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol i ATP’s Udbetaling Danmark.

Kan du agere juridisk sparringspartner?
I Helhedsorienteret Kontrol er vores kerneopgave kontrol af udbetalinger på ydelsesområderne: Folkepension, Førtidspension, Barselsdagpenge, Boligstøtte og Familieydelser.

Vi kontrollerer og træffer afgørelser i sager om muligt snyd med Udbetaling Danmarks (UDK) ydelser og er på den måde med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer.

I øjeblikket er vi på udkig efter en dygtig kollega, der kan agere juridisk sparringspartner for kollegerne i teamet, herunder de kunderådgivere, der har gjort sagerne klar til partshøring og afgørelse.

I rollen får du tæt kontakt med kommunale kontrolmedarbejdere og andre myndigheder (herunder politiet). Og så bliver det desuden dig, der:

  • udleder essensen af det komplicerede

  • træffer afgørelser i sager, som du og dine kolleger i fællesskab har indhentet og behandlet oplysninger i

  • fungerer som sparringspartner, når det drejer sig om juridiske spørgsmål vedrørende god og saglig sagsbehandling af høj kvalitet.

Har du erfaring med myndighedsafgørelser?
Måske er du uddannet cand.jur eller cand.merc.jur., men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du kan dit juridiske håndværk og har erfaring med juridisk sagsbehandling.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til forvaltningsret, retssikkerhedsloven og god forvaltningsskik. Og et drømmescenarie er, at du kender til pensionslovgivningen eller lovgivningen på andre af UDK's lovgivningsområder.

Du formår at skrive kort, klart og præcist. Du er god til at samarbejde. Du er lærenem og drevet af at følge dine opgaver til dørs.

Vil du være med til at sikre korrekte udbetalinger på et solidt grundlag?
I ATP råder vi over nogle af Danmarks skarpeste hoveder inden for områder som forvaltningsret, selskabsret og persondataret. Samlet set er vi faktisk mere end 300 jurister. Hvis du vil møde et par af dine kommende juridiske kolleger og læse mere om jura i ATP, kan du besøge www.atp.dk/jurist-i-atp.

I Helhedsorienteret Kontrol får du godt 40 dygtige og engagerede kolleger. Du indgår i et mindre team af juridiske sagsbehandlere, der primært arbejder med at skrive partshøringer og afgørelser.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Vi har plads til alle. Læringskurven er stejl, men her er ingen spidse albuer, og du vil blive en del af en kultur, hvor samspil og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje faglige ambitioner.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 11. december.

Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Bergulf på tlf. 5388 6616 eller mail mbg@atp.dk.

 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder