Juridisk konsulent til Seniorpension

Har du styr på den juridiske metode, og er du god til skriftlig og mundtlig formidling? Vil du være en del af en helt ny myndighed, der sætter standard for god og ensartet sagsbehandling på tværs af landet? Så er det måske dig, vi søger.

Har du styr på forvaltningsret og lyst til konkret sagsbehandling?
Siden 1. januar 2021 er seniorpensionsordningen blevet administreret af en ny selvstændig myndighed under ATP.

Vi er kommet godt fra land ift. at sætte standard for god og ensartet sagsbehandling på tværs af landet, og vi er nu på udkig efter en ny kollega med juridiske færdigheder, der vil bidrage til en vigtig samfundsopgave.

Du får mulighed for at præge opbygningen af den nye myndighed, hvor du vil være med til at fastlægge den juridiske praksis, optimere processer i sagsbehandlingen og sikre løbende læring og udvikling. Dine opgaver vil bl.a. bestå af at:

  • sagsbehandle og træffe afgørelser i sager om seniorpension

  • behandle klagesager og kvalitetssikre klageprocessen

  • undervise og forankre ny lovgivning blandt kunderådgivere

  • udarbejde juridiske notater og instrukser

  • samarbejde med eksterne interessenter.

Kan du udvikle praksis og sætte en høj standard?
Du har en juridisk uddannelse. Måske er du nyuddannet eller med nogle års erfaring fra fx en statslig styrelse. Du har kendskab til sagsbehandling og forvaltningsretlige principper, herunder klagesagsbehandling og retssikkerhedsloven. Og så er det kun et plus, hvis du har viden om social- og arbejdsmarkedsforhold.

Som jurist har du højt fagligt niveau, som du bringer i spil, når du varetager sagsbehandling og deler viden. Du er løsningsorienteret og god til at træffe beslutninger, og du kan samarbejde med samarbejdspartnere i hele organisationen. Derudover er du god til skriftlig og mundtlig formidling, og du kan målrette budskaber til forskellige målgrupper.

Du overholder deadlines, arbejder struktureret og går metodisk til værks, når du sagsbehandler eller bidrager til udarbejdelse af juridiske notater til ledelsen eller bestyrelsen.

Vil du gøre en forskel for den enkelte og for samfundet?
Du kommer ind og bliver en del af et nyt område i ATP, som pt. består af 36 dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i form af kunderådgivere, jurister og forretningskonsulenter.

Seniorpensionsenheden er en selvstændig myndighed under ATP, der er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. Læs mere om seniorpension her.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 8. august. Vi afholder samtaler i uge 33 og 34. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til i uge 27 og 31 at kontakte chefkonsulent Sofie Jæger på tlf. 2481 7868 eller saj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder