Juridisk specialkonsulent til Udbetaling Danmark

Vil du arbejde med digitalisering af retsområder og varetage rollen som specialist, når det drejer sig om opgaver med stor betydning for et effektivt velfærdssystem? Så er det dig, vi søger.

Kan du omsætte lovgivning til arbejdsgange?
I ATP’s Driftsjura er vi 23 dygtige jurister fordelt på to sektioner, der arbejder med ordninger og ydelsesområder under ATP’s Udbetaling Danmark.

Vi får løbende nye opgaver og projekter, og derfor er vi nu på udkig efter en ny kollega. En jurist, der vil indgå i en gruppe med speciale i forvaltningsret, GDPR og lovgivningen inden for Udbetaling Danmarks ordninger og ydelsesområder.

Som vores nye kollega kommer du til at løfte en bred vifte af juridiske opgaver og bidrage til et solidt fagligt miljø med fokus på samarbejde, sparring og udvikling. Konkret kommer du til at arbejde med:

  • juridisk rådgivning og vejledning på tværs af Udbetaling Danmarks forskellige ordninger og ydelsesområder
  • forskellige digitaliseringsprojekter og samarbejdet med ministerier og styrelser, når der arbejdes med ny lovgivning (fx ifm. udarbejdelse af høringssvar)
  • at sikre ensartet forvaltnings-, offentlig- og persondataretlig myndighedsudøvelse
  • projektarbejdet ifm. udvikling og ændringer af IT-systemer (så der er styr på juraen, og borgernes retssikkerhed er tænkt ind i løsningerne).

Er du selvkørende og i stand til at samarbejde på tværs af faggrupper?
Du er uddannet jurist og har solide kompetencer inden for de forvaltnings- og offentligretlige områder. Hvis du har erfaring fra en offentlig myndighed, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Du bevarer roen i en hverdag med mange komplekse opgaver. Du er vant til at tænke i hele løsninger og er god til at skabe relationer på tværs af forskellige faggrupper.

Som person er du kendetegnet ved en positiv indstilling og dit fokus på udvikling. Du er handlingsorienteret, ansvarsbevidst og god til at organisere din hverdag. Du sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op. Det er desuden vigtigt, at du har blik for helheden og kan finde de gode juridiske løsninger til forretningen.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
I Driftsjura løser vi en række juridiske drifts- og udviklingsopgaver inden for fx boligstøtte, pension, barselsdagpenge og familieydelser. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

En af dine kommende kolleger bliver specialkonsulent Sandra Leidersdorff, der her sætter lidt ord på jobbet:

”I Udbetaling Danmark spiller juristerne en helt central rolle, når det drejer sig om digitalisering af retsområderne. For mig personligt betyder det, at jeg har stor indflydelse på udviklingen af nye løsninger og den fremtidige juridiske praksis. Samtidig styrker jeg mine kompetencer inden for et område, der får stor opmærksomhed i den juridiske verden.”

Vi ser frem til at få din hjælp og glæder os til at byde dig velkommen i teamet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 30. januar. Vi behandler ansøgninger løbende og afvikler samtaler i uge 5 og 6.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Maria Kjer Hedegaard på 4272 1648.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder