Juridiske sagsbehandlere til tab af erhvervsevne

Motiveres du af høj faglighed og juridisk sagsbehandling? Ønsker du at gøre en forskel for mennesker, der er kommet til skade eller har fået en sygdom af deres arbejde? Så er du en af de medarbejdere, vi leder efter i Hillerød, Vordingborg og Haderslev.

Kan du træffe den rette afgørelse?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er vi på udkig efter nye kolleger til vores område, som behandler sager om tabt erhvervsevne.

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde med juridisk sagsbehandling og kan træffe uafhængige afgørelser med rette kvalitet.

Kommunikerer du klart og tydeligt?
Du er sandsynligvis uddannet cand.jur. eller tilsvarende, men det er ikke afgørende. Du kan også have en anden uddannelsesbaggrund eller relevant sagsbehandlererfaring.

Som person er du i stand til at overskue de mange forskelligartede oplysninger, der indgår i behandlingen af arbejdsskadesager. Du formår at skære oplysningerne til, foretage konkrete vurderinger og kommunikere klart og tydeligt til vores kunder. Du drives af de gode kundeoplevelser, hvor vores kunder får en afklaring af deres arbejdsskadesag effektivt og med rette kvalitet. Og du går op i, at vi i fællesskab når vores resultater.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
AES er en del af ATP, som er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Mening, balance og ambition kendetegner ATP som arbejdsplads. Og vi tilbyder et job, som kan forløse dine faglige ambitioner og samtidig har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

I AES sikrer vi, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi mere end 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade.

Vi tilbyder fleksibilitet med plads til den enkelte. Vi forstår fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på kundernes behov, den enkeltes trivsel, opgaveløsning og samarbejde.

Konkret betyder det, at du har forskellige fleksibilitetsmuligheder, når du starter i vores kundecenter. Det kunne fx være en ugentlig hjemmearbejdsdag, 4-dages arbejdsuge, to ugers arbejdstid fordelt på 9 dage eller fleksible arbejdstider.

=dig? Så send en ansøgning
Vi indkalder løbende til samtaler, så send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest d 16. maj. Ansættelsesstart er 1. juli eller efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte en af vores tre sektionschefer:


Hillerød: Nøks Katrine Frydensberg på tlf. 6065 7893

Vordingborg: Gitte Hem på tlf. 5365 6636

Haderslev: Christina Korsgaard Andersen Dissing på tlf. 2499 8490.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder