Jurist til International Pension

Har du erfaring med sagsbehandling af offentlige myndighedsopgaver? Har du lyst til at være juridisk sparringspartner i en afdeling bestående af kunderådgivere og jurister? Så er det dig, vi leder efter hos ATP i Holstebro.

Vil du være ekspert?
Vi søger en kollega, der kan behandle klager, vejlede kunder og myndigheder, foretage vurderinger og træffe afgørelser i forhold til pensionsydelser til danskere i udlandet.

Vi er på udkig efter dig, der på sigt vil være ekspert inden for fagområdet. Dig, der vil være faglig sparringspartner for ledelsen. Og dig, der har lyst til at arbejde tæt sammen med både andre jurister og andre faggrupper i et hus med et godt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

  • Remonstration af klager
  • Håndtering af aktindsigtssager
  • Sagsbehandling af udvalgte tungere opgaver
  • Udredning af sager
  • Sparring med kunderådgiverne i afdelingen og sikre læring på tværs.

Er du god til at samarbejde?
Formentlig har du erfaring fra en offentlig myndighed. Det vigtigste er dog, at du er jurist og har lyst til at lære et nyt og spændende område at kende, hvor du bl.a. kommer til at indgå i en klagegruppe på 6 medarbejdere. Derudover er du i stand til at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver i en hverdag, hvor tingene sommetider går stærkt.

Du kommer til at arbejde inden for et område, der er kendetegnet ved en meget omfattende lovgivning, såvel national som international lovgivning. Det er derfor vigtigt, at du er god til at anskue problemstillinger fra forskellige vinkler og har styr på myndighedsrollen. Derudover er du er en aktiv teamplayer, hvor vi lykkes sammen.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver en del af sektionen International Pension og kommer til at omgås 38 dygtige kolleger med forskellige baggrunde og nationaliteter. Vi vægter sociale relationer højt og værner om en glad og uformel omgangstone. Vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, er professionelle og kvalitetsbevidste.

ATP er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest søndag d. 25. april. Vi afholder løbende samtaler og ansætter med tiltrædelse snarest muligt, når vi fundet den rette til jobbet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef, Jeannett Engtorp på tlf. 6114 2005 eller afdelingschef, Lene Nørlund på tlf. 29613813.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder