Jurist til kvalitetssikring og klagesagsbehandling

Vil du arbejde med kvalitet og klager på tværs af ydelsesområder som fx Familieydelser, Boligstøtte, Folke- og Førtidspension? Kan du formidle, så det komplekse bliver forståeligt? Og vil du være med til at sikre videndeling, der styrker vores sagsbehandling i hele Udbetaling Danmark? Så er du den jurist, vi er på udkig efter i Kvalitet & Klager. En del af ATP’s Administrationsforretning, der årligt udbetaler velfærds- og sikringsydelser for mere end 250 mia. kr. til 2,4 mio. borgere.

Sikrer du kvalitet i klagesagsbehandlingen?
I Kvalitet & Klager søger vi en jurist, der kan være med til at levere effektiv og kompetent kundeservice, har lyst til at sikre kunderne den rette kvalitet og håndtere klager professionelt og inden for tidsfristerne.

Som vores nye kollega bidrager du til løsningen af konkrete klagesager og medvirker til at løse afdelingens tværgående opgaver. Du genvurderer afgørelser, analyserer Ankestyrelsens afgørelser og juridiske problemstillinger og opsamler og formidler viden om forvaltningsretten og god sagsbehandling. Derudover er du med til at sikre godt samarbejde og ensartethed inden for klagesagsbehandling på tværs af ydelsesområder og de forskellige ATP-centre, der er placeret rundt om i hele landet. 

Har du et højt fagligt niveau?
Du er uddannet jurist og har sandsynligvis et par års erfaring med forvaltningsret.

Som person er du den strukturerede type, der formår at planlægge og skabe systemer, og du har et højt fagligt niveau, som du bringer i spil, når du behandler klagesager og deler viden. Du er løsningsorienteret og god til at træffe beslutninger og til at samarbejde med forskellige samarbejdspartnere i hele organisationen.

Vil du gøre klager til grundlag for læring?
Du kommer til at arbejde i ATP’s Kvalitet & Klager med en afdelingschef og 27 dygtige kolleger. Vi genvurderer afgørelser om opkrævning, barsel, familieydelser, pension og boligstøtte, og vi er med til at gøre klager til grundlag for læring i organisationen.  

Vi arbejder benhårdt for at sikre god service og høj kvalitet til gavn for alle de borgere, som vi servicerer i Udbetaling Danmark. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at få dig med ombord. Og så garanterer vi et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest d. 8. marts. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tanja Skriver Frandsen på tlf. 9243 5885.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe