Jurist til Statens Finansielle Ordninger

Er du uddannet jurist og dygtig i skriftlig og mundtlig formidling? Vil du prøve kræfter med offentlig forvaltning og sagsbehandling i forbindelse med administration af tjenestemandspension? Så er det måske dig, vi søger.

Vil du være eksperten, der har styr på reglerne?
I statens finansielle ordninger søger vi en dygtig jurist, der kan løse opgaver inden for tjenestemandspensionsordningen. En kollega, der kan sagsbehandle, vejlede kunder og myndigheder, foretage vurderinger og træffe afgørelser i forhold til tjenestemandspensioner, supplerende understøttelser og indekskontrakter.

Vi er på udkig efter dig, der vil være ekspert inden for fagområdet og faglig sparringspartner for ledelsen og teamet bestående af jurister, forretningskonsulenter og kunderådgivere. I ATP arbejder vi for at yde en god kundeoplevelse, som opleves enkel og effektiv, og her vil du være en nøgleaktør som jurist.

Er du god til at samarbejde?
Du har en juridisk uddannelse og flere års erfaring – gerne fra en offentlig myndighed. Du har kendskab til sagsbehandling og forvaltningsretlige principper herunder almindelig sagsbehandling, fortolkning, sparring mm.

Du besidder et højt fagligt niveau, som du bringer i spil, når du varetager sagsbehandling og videndeler. Du er løsningsorienteret, god til at træffe beslutninger og til at samarbejde med forskellige samarbejdspartnere i hele organisationen.

Du motiveres af at arbejde med komplekse sager og har lyst til at lære et nyt og spændende område at kende. Derudover er du i stand til at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver i en hverdag, hvor tingene sommetider går stærkt.

Du kommer til at arbejde inden for et område, der er kendetegnet ved en meget omfattende lovgivning og mange aftaler. Det er derfor vigtigt, at du er god til at evaluere løsningsmodeller og anskue problemstillinger fra forskellige vinkler. Det er vigtigt, at du er god til at etablere relationer, da du som en del af en stor koncern får en bred samarbejdsflade.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres i ATP.

Som vores kollega bliver du en del af en sektion med 36 kolleger bestående af jurister, forretningskonsulenter og kunderådgivere, der løfter i flok og har et tæt samarbejde på tværs af arbejdsområder, stillinger og uddannelser.

Du får en dagligdag i moderne kontorfaciliteter og blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være hyggeligt at gå på arbejde.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag d. 1. september.

Vi behandler henvendelser løbende og indkalder til samtaler derefter. Vi håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Noermark på tlf. 2255 0727 eller mail lnr@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder