Jurister til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Vil du arbejde med erstatning inden for arbejdsskadesager og bidrage til et trygt arbejdsmarked? Er du handlekraftig, struktureret og god til at skabe overblik? Så er du en af de jurister, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev og Vordingborg.

Kan du træffe uafhængige afgørelser?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forbindelse med deres job. 

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked.

I øjeblikket leder vi efter jurister, der drives af de gode kundeoplevelser. At vores kunder får en afklaring af deres arbejdsskadesag effektivt og med rette kvalitet. Og dig, der vil være en del af en arbejdsplads, som er kendetegnet ved mening, ambition og balance - hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

I jobbet bliver det dig, der: 

  • vurderer om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
  • indhenter relevante oplysninger for at kunne træffe korrekte, juridiske afgørelser 
  • træffer afgørelser om anerkendelse/afvisning
  • træffer afgørelser om de helbredsmæssige følger af en arbejdsskade (mén)
  • træffer afgørelser om de erhvervsmæssige konsekvenser af en arbejdsskade (erhvervsevnetab)
  • vejleder borgere og andre interessenter. 

 Er du handlekraftig og god til at skabe overblik?
Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur. Måske er du nyuddannet. Måske har du flere års erfaring. Det vigtigste er, at du brænder for sagsbehandling, formår at skære oplysninger til og kommunikerer klart og tydeligt på skrift. 

Som person arbejder du struktureret og systematisk. Du er i stand til at overskue store mængder af oplysninger og vurdere hvilke oplysninger, der er tilstrækkelige, før vi kan træffe den rette juridiske afgørelse. Du er effektiv og typen, der godt kan lide at få noget fra hånden. Og så bidrager du til, at vi i fællesskab når de gode resultater.

I vores kundecentre har vi arbejdsskadesagsbehandlere med mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Blandt kollegerne finder du fx jurister, magistre, forsikringsuddannende og sundhedsfaglige profiler. Fælles for alle er høj faglighed, handlekraft, evnen til at kunne skabe overblik og dele viden på tværs.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som jurist i ATP bliver du en del af et fantastisk fællesskab af mere end 300 jurister på tværs af forskellige afdelinger og adresser i Aarhus, Allerød, Frederikshavn, Haderslev, Hillerød, Holstebro, Vordingborg. Du kan læse mere om at være jurist i ATP her: https://www.atp.dk/jurist-i-atp 

Du bliver en del af AES, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau, der stiller store krav til både faglighed og menneskelighed, og du vil blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar og træffe svære beslutninger. Du er dog ikke alene om det – tæt sparring med læger og dygtige kolleger i Aarhus, Hillerød, Haderslev og Vordingborg sikrer, at dine afgørelser bliver truffet på det bedst mulige grundlag hver gang.

Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på opgaveløsning, kundernes behov og trivsel. I ATP har vi en fleksibilitetsordning, der danner rammerne for, at vi løser vores kerneopgave effektivt og er en attraktiv arbejdsplads. De konkrete muligheder aftales i samspil med din leder. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i flotte kontorfaciliteter i Haderslev eller Vordingborg. 

=dig? Så send os en ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV senest mandag den 16. oktober. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef i Vordingborg Rikke Brink på mail: rbp@atp.dk eller tlf.: 4012 4725 eller sektionschef i Haderslev Vibeke Röhling på mail: vir@atp.dk eller på tlf.: 2279 7866.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder