Jurister til sagsbehandling af arbejdsskadesager

Vil du arbejde med erstatning inden for arbejdsskadesager og bidrage til et trygt arbejdsmarked? Vil du være del af et unikt juridisk fællesskab med masser af pionerånd? Så er du en af de jurister, vi søger i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Aarhus.

Kan du træffe uafhængige afgørelser? 
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgere i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forbindelse med deres job. 

Vi behandler mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked.

Lige nu søger vi jurister, der drives af de gode kundeoplevelser og trives i et tværfagligt team, hvor vi med performancemålinger og benchmarks holder fokus på, at vi arbejder effektivt og leverer den rette kvalitet.

I jobbet bliver det dig, der: 

  • vurderer, om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
  • indhenter relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser 
  • træffer afgørelser om anerkendelse/afvisning
  • udarbejder vurderinger af de helbredsmæssige følger af en arbejdsskade (varigt mén)
  • udarbejder vurderinger af de erhvervsmæssige konsekvenser af en arbejdsskade (erhvervsevnetab)
  • vejleder borgere og andre interessenter.

Tag ”Er det en arbejdsskade?"-testen, og få indblik i nogle af de problemstillinger, du kan møde i sagsbehandlingen hos AES. Find testen her: https://re.ontame.io/6627806c722df  

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik?
Du er cand.jur eller cand.merc.jur. Måske er du nyuddannet. Måske har du flere års erfaring. Det vigtigste er, at du brænder for sagsbehandling, formår at skære oplysninger til og kommunikerer klart og tydeligt på skrift. 

Du er juridisk solidt funderet, men sulten efter at dygtiggøre dig og dykke ned i kompleks sagsbehandling.

Som person arbejder du struktureret og systematisk. Du er i stand til at overskue store mængder af oplysninger og vurdere hvilke oplysninger, der er tilstrækkelige, før vi kan træffe den rette juridiske afgørelse. Du er effektiv og typen, der godt kan lide at få noget fra hånden. Og så bidrager du til, at vi i fællesskab når de gode resultater.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som jurist i ATP bliver du en del af et fantastisk fællesskab af mere end 300 jurister på tværs af forskellige afdelinger og adresser i Allerød, Frederikshavn, Haderslev, Hillerød, Holstebro, Vordingborg og Aarhus. 

Du bliver ansat i AES, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau, der stiller store krav til både faglighed og menneskelighed, og du vil blive mødt af en forventning om at kunne tage ansvar og træffe svære beslutninger. Du er dog ikke alene om det – tæt sparring med læger og dygtige kolleger i Haderslev, Hillerød og Vordingborg sikrer, at dine afgørelser bliver truffet på det bedst mulige grundlag hver gang.

Som vores nye kollega i Aarhus bliver du en del af et nyt kontor med masser af pionerånd. Vi er på nuværende tidspunkt 50 kolleger, der sparrer med hinanden om opgaver og afgørelser, og selvom vi kun har kendt hinanden i et års tid, har vi et godt sammenhold og en kultur, hvor vi går vi op i, at vi har det godt sammen.

Vi har plads til alle typer af jurister, for vi tror på, at en arbejdsplads i balance kræver diversitet og plads til den enkelte. Vi har en flad struktur, frihed og en fleksibilitetsordning. Hos os er der plads til, at du både kan give den en skalle i travle perioder og afspadsere i andre. Og så tilbyder vi 18% i arbejdsgiverbetalt pension, sundhedsforsikring, mulighed for tilkøb af ekstra feriefridage og en plads i et stærkt fagligt netværk på tværs af ATP. De konkrete muligheder aftales i samspil med din leder.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende senest onsdag den 5. juni. Når du sender dit CV via vores system, får du mulighed for kort at beskrive din motivation for at søge stillingen. 

I ATP arbejder vi for en fair rekrutteringsproces, og derfor beder vi dig om ikke at vedhæfte billede i dit CV eller angive din alder, når du søger.  

Vi behandler henvendelser løbende og forventer opstart i september. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Helle Guldborg på tlf. 50 91 49 36. 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid #premium

Mød en af dine juristkolleger, Shadi, i videoen her: https://film.atp.dk/shadishka23-det-fede-ved-mit-job  

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP medarbejder