Jurist/Juridisk konsulent til Udbetaling Danmark – Helhedsorienteret Kontrol

Vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser som fx pension og boligstøtte havner i de rigtige lommer? Har du styr på forvaltningsret? Er du detaljeorienteret og effektiv? Så er du måske den, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol i ATP’s Udbetaling Danmark.

Kan du agere juridisk sparringspartner?
I Helhedsorienteret Kontrol (HOK) er vores kerneopgave kontrol af udbetalinger på ydelsesområderne, folkepension, førtidspension, barselsdagpenge, boligstøtte og familieydelser.

Vi kontrollerer og træffer afgørelser i sager om muligt snyd med Udbetaling Danmarks (UDK) ydelser, og er på den måde med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer.

I øjeblikket er vi på udkig efter en dygtig kollega, der udover håndteringen af egne sager kan agere juridisk sparringspartner for kollegerne i teamet, herunder de kunderådgivere, der har gjort sagerne klar til partshøring og afgørelse.

Vi har brug for, at du har:

  • overblik og evnen til at finde kernen i en sag
  • gode kommunikationsevner og udtrykker dig klart og præcist i både skrift og tale
  • styr på den juridiske metode og forvaltningsretten, så du kan skære sagerne til med blik for kvalitet og effektivitet
  • lyst og evne til faglig sparring og godt kollegaskab.

Vi kan tilbyde dig:

  • ansvar for egne sager, så snart du er klar til det
  • fleksibilitet til at indrette din dagligdag med mulighed for hjemmearbejde
  • et stærkt fagligt og uformelt miljø, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi har fokus på god og saglig sagsbehandling af høj kvalitet, og vi har derfor en forventning om, at du holder dig ajour med principmeddelelser etc. fra Ankestyrelsen og formår at kommunikere essensen til resten at teamet.

Har du erfaring med myndighedsafgørelser?
Måske er du uddannet cand.jur eller cand.merc.jur., men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du kan dit juridiske håndværk og har erfaring med juridisk sagsbehandling.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til forvaltningsret, retssikkerhedsloven og god forvaltningsskik. Og et drømmescenarie er, at du kender til pensionslovgivningen eller lovgivningen på andre af UDK's lovgivningsområder.

Du formår at skrive kort, klart og præcist. Du er god til at samarbejde. Du er lærenem og drevet af at følge dine opgaver til dørs.

Vil du være med til at sikre korrekte udbetalinger på et solidt grundlag?
I ATP råder vi over nogle af Danmarks skarpeste hoveder inden for områder som forvaltningsret, selskabsret og persondataret. Samlet set er vi faktisk mere end 300 jurister. Hvis du vil møde et par af dine kommende juridiske kolleger og læse mere om jura i ATP, kan du besøge https://www.atp.dk/jurist-i-atp.

I Helhedsorienteret Kontrol får du godt 40 dygtige og engagerede kolleger. Du indgår i et mindre team af juridiske sagsbehandlere, der primært arbejder med at skrive partshøringer og afgørelser.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart 1. august. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jeanett Kirkegaard på tlf. 4147 3090 eller mail jeki@atp.dk.

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder