Kofax Applikationsspecialist til IT

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores applikationer. Det er her, at du kommer du ind i billedet. Dig, der har digital forestillingsevne og vil arbejde med indgående post.

Kan du gøre livet lettere for vores sagsbehandlere?
I ATP’s IT-afdeling er vi på udkig efter en ny kollega. En Kofax applikationsspecialist til sektionen SAP & Integration Developers, hvor vi bl.a. har ansvaret for, at indgående post bliver fordelt på tværs af ATP.

I jobbet som Kofax applikationsspecialist er du med til at sikre, at:

 • indgående post lander korrekt, når det sendes til sagsbehandling
 • indgående post lander så godt, at sagsbehandleren med det samme har de oplysninger, der skal anvendes i sagsbehandlingen – det vil fx sige, at relevante oplysninger på forhånd er trukket ud.

Du indgår i et agilt team med mangeartede udviklings- og driftsopgaver. Konkret bliver det dig, der:

 • driver udviklingsopgaver, hvor du omsætter forretningsbehov til konkrete løsninger på vores Kofax-platform
 • er med til at sikre den stabile drift på Kofax-platformen sammen med resten af Kofax-teamet.

Er du interesseret i at forstå forretningens udfordringer?
Du har en teknisk baggrund, relevant erfaring og en uddannelsesbaggrund inden for IT.

Som Kofax applikationsspecialist interesserer du dig naturligvis for det tekniske. Men også for det forretningsmæssige i form af de krav og udfordringer, som kollegerne i forretningen præsenterer dig for. Du kan lave krav om til løsninger, og så er det en fordel, hvis du er bekendt med:

 • Kofax Capture
 • Kofax VRS 5.2
 • Kofax Transformations Modules
 • Kofax Import Connector
 • Kofax Transformation Modules Script Interface
 • HTML Stylesheet
 • XML stylesheet

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Til daglig indgår du i en sektion bestående af tre teams:

 • ’Kofax’ (det team, som du bliver en del af)
 • ’Integration’, hvor vi er med til at sikre, at interne såvel som eksterne integrationer kører
 • ’RINA’, hvor vi er med til at sikre udveksling af data mellem myndigheder på tværs af EU-landegrænser.  

Samlet set er vi 16 medarbejdere i form af Kofax applikationsspecialister, Application Architects, Integrationsspecialister og RINA Systemadministratorer. 

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest tirsdag d. 28. februar.

Vi behandler henvendelser løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Kusk Langvad på tlf. 24451722 eller mail cdl@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder