Kok/cater til barselsvikariat i ATP’s kantine i Holstebro

Er der krummer i dig? Vil du arbejde i en virksomhed, hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed? Så er det dig, vi søger.

Er du kreativ og serviceminded?
I ATP’s kantiner laver vi sund og velsmagende mad og tænker i præstationsfremmende kost. Vi arbejder med bæredygtighed, elsker at eksperimentere og give vores kolleger overraskelser og nye smagsoplevelser.

Vi servicerer gæster, mødelokaler og tekøkkener og søger netop nu en kreativ kok/cater, som gerne vil være en del af vores ambitiøse team. Vi laver langt det meste helt fra bunden og sætter en ære i det, vi serverer for vores kolleger.

Du er serviceminded og kan lide at tale med kollegerne i kantinen, når du er med til at servere maden. Du brænder for kokkefaget uden at koge over, kan lide at udvikle dig selv og ønsker at indgå i et team, hvor vi vægter godt humør og gode samarbejdsevner.

Derudover er du:

  • uddannet kok/cater
  • fleksibel
  • i besiddelse af solide færdigheder inden for moderne kantinedrift.

Vi arbejder fleksibelt, hvilket betyder, at du vil komme til at arbejde med alle facetter af køkkenets praktiske opgaver, men med særligt fokus på maden. Vi arbejder hverdage i tidsrummet 07.00 til 15.00.

Vil du være en del af vores team og et skønt center?
Vi tilbyder et alsidigt og spændende job og ser frem til at byde dig velkommen i vores team.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest søndag d. 19. september. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen i hverdagene at kontakte kantineleder Janne Hviid-Nielsen mellem kl. 11 og 14 på tlf. 4014 7418.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder