Kommunikationskonsulent til drift og udvikling i Pension & Sikring

Vil du arbejde til gavn for borgere og virksomheder i hele landet? Kan du gøre det komplekse forståeligt? Har du evnerne til at skabe brugervenlige løsninger i samarbejde med et tværfagligt team af kollegaer? Så er du den kommunikationskonsulent, vi søger.

Har du øje for de gode kundeoplevelser?
I forretningsområdet for Pension & Sikring er vi i øjeblikket på udkig efter en kommunikationskonsulent, der kan skabe klar kommunikation til alle vores kanaler (fx web, breve og selvbetjening), så vores kunder nemt kan forstå vores budskaber og betjene sig digitalt.

Konkret bliver det dig, der:

  • oversætter det komplekse til et sprog, som alle kan forstå
  • planlægger kommunikationsaktiviteter ift. målgrupper og kanaler
  • redigerer i forskellige CMS-systemer (Sitecore og Contentful)
  • sikrer enkel og effektiv kommunikation med afsæt i data om kundernes behov og adfærd.

Får du tingene til at ske?
Du har sandsynligvis et par års erfaring fra et lignende job. Det er vigtigt, at du er kommunikationsuddannet og ved, hvordan man tænker brugervenlig kommunikation ind i enhver sammenhæng.

Derudover er det centralt, at du:

  • er god til at samarbejde med forskellige faggrupper (i hverdagen skaber du løsninger i tæt samarbejde med kolleger fra Kundeservice, vores jurister og IT-organisationen)
  • er i stand til at rådgive om de løsninger, der sikrer den bedste kundeoplevelse
  • vil arbejde ud fra agile principper (SAFe) og være med fra idé til implementering.

Som person analyserer du dig frem til en løsning ved at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Du sørger for, at deadlines overholdes, og at der bliver fulgt op.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I Pension & Sikrings Agile Release Train (P&S-ART’en) har vi ansvaret for forretningsudvikling og kundedrift, når det drejer sig om ATP Livslang Pension og de mange arbejdsmarkedsordninger, som ATP administrerer på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten.

Du indgår i ét af i alt 11 teams, der hver især har et primært ansvar for en af de ordninger, som ART'en leverer opgaver og løsninger til.

I ATP går vi op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 6. februar. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Henrik Mørkøv Christiansen på tlf. 5124 6529.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder