Konsulent til forretningsudvikling

Er du typen, der analyserer dig frem til nye måder at gøre tingene på? Så er du måske den forretningskonsulent, som vi leder efter i Kundedrift og Produktudvikling Pension, der er en del af ATP´s Udbetaling Danmark.

Kan du understøtte og udvikle den daglige drift?
I Kundedrift og Produktudvikling søger vi en forretningskonsulent, der kan understøtte forretningsprocesser, udvikle driften og bevare overblikket over vores produkter inden for folke- og førtidspension. En konsulent, der tænker i processer og er god til at kommunikere.

Vi leder efter dig, der kan arbejde tæt sammen med kundeservice og eksterne leverandører. Du skal sikre, at leverancer overholder tidsplanen, er korrekte og leveres til den aftalte pris. Du tager ansvar for fremdrift, selvom fokus pludselig skifter fx pga. lovændringer. Derfor er det vigtigt, at du kan:

  • arbejde tæt sammen med kundeservice, når det drejer sig om at udvikle og optimere produkter, herunder vores borgervendte kanaler
  • fortsætte med systemudviklingen og arbejde med brugergrænseflader
  • kommunikere klart og tydeligt, så borgerne kan finde svar på spørgsmål på borger.dk
  • hjælpe med driftsmæssige opgaver som fx løbende opdatering af den borgerettede kommunikation, der er på borger.dk og vores selvbetjeningsløsning.

Har du styr på detaljer?
Du kommer med en relevant kandidatgrad og min. tre års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opbygget en god procesforståelse og evnen til at sætte dig ind i forretningen. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde.

Du er struktureret, detaljeorienteret og følger dine opgaver til dørs. Du er god til at lave analyser, som sikrer den bedste løsning på dine opgaver samtidig med, at du skaber en god kommunikation med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du får plads i Kundedrift og Produktudvikling inden for folke- og førtidspension. Vi udbetaler årligt 170 mia. kr. til Danmarks 1,3 mio. pensionister og sætter en ære i at varetage en stor samfundsmæssig opgave hver dag. Teamet består af 15 dygtige kolleger i form af forretningsfolk, jurister, kommunikationsspecialister, data- og IT-profiler.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Vi behandler ansøgninger løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest mandag d. 10. august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Henrik Vendelbo på 2133 9023.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe