Konsulent til Koncernsekretariatet

Har du en god talforståelse, og er du god til at formulere dig på skrift? Får du øje på tendenser og sammenhænge? Og vil du arbejde tæt på topledelsen i Danmarks største pensions- og administrationshus? Så er du vores nye kollega i Koncernsekretariatet i ATP, hvor vi søger en konsulent.

Er du pragmatisk?  
I Koncernsekretariatet er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil være med til at løse en bred vifte af opgaver i en afdeling, hvor vi bl.a. understøtter administrerende direktør, Bo Foged, den øvrige koncernledelse, bestyrelser samt ATP’s to forretningsben: Administrationsforretningen og Pensions & Investments.

Vi har bl.a. ansvaret for dialogen med ATP’s opdragsgivere, diverse analyser og en række af koncernens strategier. 

I den konkrete rolle vil du særligt skulle varetage dialogen med ATP’s opdragsgivere, når det drejer sig om nye opgaver og ændringer til eksisterende opgaver, politiske initiativer mv., herunder udarbejde analyser af de forretningsmæssige og økonomiske konsekvenser ved nye opgaver. Dette arbejde foregår i tæt samarbejde med dygtige kolleger i ATP. Derudover vil du blive involveret i en række af de øvrige opgaver i Koncernsekretariatet.

Tænker du på tværs?
Dine faglige færdigheder spænder vidt, og du kan betegnes som generalist. Du har gode formidlingsevner – både mundtligt og på skrift – og så har du en god talforståelse. Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. kombineret med minimum 1-2 års relevant erhvervserfaring fra et konsulenthus, centraladministrationen eller lignende.

 Derudover er du:

  • dygtig til at overskue store informationsmængder og finde løsninger
  • udadvendt og god til at samarbejde med såvel ledere som medarbejdere internt og eksternt
  • god til at tage ansvar og i stand til at arbejde frit i et travlt miljø
  • struktureret og systematisk i dit arbejde.

Vil du være en del af Danmarks største pensionsselskab og administrationshus?
I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og derfor vil du blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de faglige fællesskaber, du bliver en del af.

Du vil blive ansat i Koncernsekretariat Analyse, hvor du vil indgå i et team af godt 20 dygtige kolleger. Vi lægger stor vægt på faglig sparring, et godt socialt fællesskab og en uformel tone. Hos os får du en attraktiv pensionsordning og gode muligheder for kompetenceudvikling.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 8. december. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Susanne Tølbøl Lauritsen på mobil: 3059 5505 eller mail: sbl@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder