Konsulent til Koncernstrategi og Forretningsanalyse

Kan du omsætte visioner og planer til klar strategi? Får du energi af at arbejde på tværs af forskellige forretningsområder og hjælpe ledelsen med at udvikle og følge op på strategier? Så er du muligvis vores nye kollega i Koncernstrategi og Forretningsanalyse i ATP, hvor vi søger en konsulent, der vil få en central rolle i koncernens strategiarbejde.

Kan du udvikle strategier for Danmarks største pensionsselskab og udbetalingshus?
I ATP arbejder vi løbende med at udvikle vores organisation og forretning, så vi bedst muligt kan skabe værdi for vores kunder og interessenter, som er borgere og virksomheder i hele landet, ministerier, styrelser, øvrige aktører i pensionsbranchen og arbejdsmarkedets parter.

I Koncernstrategi og Forretningsanalyse arbejder vi med en bred vifte af analyse- og udviklingsopgaver, herunder de tværgående strategier i koncernen. Vi er ansvarlige for eller indgår i en lang række opgaver og projekter på tværs af hele ATP. Opgaver, der spænder fra politisk økonomiske analyser til udvikling af strategier i samarbejde med koncernledelsen og organisationens enkelte forretningsområder.

Netop nu søger vi en ny kollega, der er i stand til at udvikle, drive og holde snor i strategiarbejdet. Dig, der vil være med til at drive processen fra idé til udvikling og opfølgning på de årlige tværgående strategier i koncernen. Og dig, der vil have en bred kontaktflade i hele ATP og i et vist omfang kan bidrage til kontorets øvrige opgaver som fx analyser af effekter af politiske tiltag for ATP og øvrigt analysearbejde.

Tænker du på tværs?
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som fx cand.merc., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., kombineret med minimum 1-2 års relevant erhvervserfaring fra et konsulenthus, centraladministrationen eller lignende. Du har tidligere beskæftiget dig med strategiarbejde. Og så er du:

  • en stærk facilitator, der kan omsætte idéer og ønsker til konkrete planer
  • udadvendt og god til at samarbejde og opbygge netværk med såvel ledere som medarbejdere
  • analytisk og god til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt 
  • i stand til at arbejde selvstændigt i et travlt miljø
  • struktureret og systematisk i dit arbejde.

Vil du være en del af Danmarks største pensionsselskab og administrationshus?
I ATP møder vi vores medarbejdere med høje forventninger. Er du i stand til at udvikle dig selv og dine omgivelser, får du plads til at sætte dit aftryk.

I Koncernstrategi og Forretningsanalyse får du 9 dygtige kolleger. Vi lægger stor vægt på at have tid til såvel faglig sparring som et godt socialt fællesskab med en uhøjtidelig tone. Hos os får du gode muligheder for kompetenceudvikling og en attraktiv pensionsordning.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 7. juni. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Susanne Tølbøl Lauritsen på telefon 3059 5505. Vi behandler ansøgninger løbende.

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
Trappe