Kontorelever til ATP i Hillerød (offentlig administration)

Vil du have den bedste begyndelse på dit arbejdsliv og læres op i en koncern, hvor vi årligt er i kontakt med knap halvdelen af alle danskere? Så er du en af de kontorelever, vi søger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet og den enkelte?
I ATP er vi lidt over 1000 kunderådgivere på tværs af landet, der løser opgaver for staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

Mathias og Anders er to af kunderådgiverne. Begge er uddannet i offentlig administration og tidligere elever i ATP.

Hvis du er nysgerrig, så kan du klikke på deres navne og høre lidt mere om, hvad der iflg. dem, er det bedste ved jobbet som kunderådgiver i ATP.

Vil du være med til at sikre enkle og effektive kundeoplevelser? 
Som elev hos os bliver en af dine primære opgaver telefonbetjening, når du er i kontakt med borgere og virksomheder, der har spørgsmål til nogle af de ordninger og ydelser, vi administrerer.

Udover telefonbetjening arbejder du med sagsbehandling i vores IT-systemer. Du sørger for den gode kundeservice. Og så er du med til at sikre, at administrationen foregår så enkelt og effektivt som muligt. 

Vi sørger for, at du får en elevmentor, der altid er klar til hjælpe dig med dine opgaver. Du får rigtig gode udviklingsmuligheder og mere og mere ansvar i takt med, at du lærer arbejdsopgaverne at kende.

Har du styr på detaljen? 
Du har bestået – eller forventer at bestå – en af følgende uddannelser inden 1. september 2023:

  • EUX med fagretningen kontor

  • HHX

  • Handelsskolens grunduddannelse med speciale (HG2, HGS), der giver adgang til offentlig administration

  • HF, STX, HTX suppleret med en EUD-S inden for fagretningen kontor.

Som person er du nysgerrig og grundig. Du er imødekommende og frisk på at gribe telefonen uanset hvilken henvendelse, det drejer sig om. Du trives med selvstændige opgaver, og så tager du ansvar for dit arbejde og din uddannelse. 

Vil du starte din karriere i gode hænder?
Vi ser frem til at byde dig velkommen på Kongens Vænge, hvor vi er mere 1400 medarbejdere.

Hvis du vil vide mere om jobbet som elev i ATP, kan du klikke ind på atp.dk/elever, hvor du bl.a. kan møde flere nuværende kunderådgivere og et par af vores tidligere elever, der fortæller om deres hverdag. Du kan også besøge vores site for kunderådgivere, hvor du kan læse endnu mere og jobbet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, til at få din hjælp og følge din udvikling. 

=dig? Så send en ansøgning til april
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. På vores hjemmeside har vi samlet et par gode råd til, hvordan du skriver en god ansøgning.

Vi behandler henvendelser løbende og fjerner opslaget, når vi har fundet de rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Tine Sonne på 2382 0349 eller tns@atp.dk.

 

 

 

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende. 

#LI-hybrid

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder