Kunderådgiver til international kontaktflade i Helhedsorienteret Kontrol

Er du god til fremmedsprog? Har du erfaring med sagsbehandling og kontrol med sociale ydelser? Og vil du arbejde i en organisation, hvor der er gode udviklingsmuligheder? Så er det måske dig, vi søger i Helhedsorienteret Kontrol, der er en del af ATP’s Udbetaling Danmark.

Vil du bidrage til kontrollen med sociale ydelser ved at indhente oplysninger fra udenlandske myndigheder?
Helhedsorienteret Kontrol (HOK) består bl.a. af teamet Den Fælles Dataenhed Udland (DFDU). Her arbejder vi sammen med udenlandske myndigheder om at fremskaffe oplysninger, der kan hjælpe danske kommuner og Udbetaling Danmarks kontrolenhed med at kontrollere, om udbetalingen af sociale ydelser sker på et korrekt grundlag. Lige nu søger vi en kollega, der vil bidrage til dette arbejde.

Du kommer til at assistere kommuner og Udbetaling Danmark med at indhente oplysninger fra udenlandske myndigheder i kontrolsager om muligt snyd med sociale ydelser. Dine arbejdsopgaver kommer derfor til at bestå af at:

  • behandle konkrete sager

  • kontakte udenlandske myndigheder

  • vedligeholde og udvikle vores informationsplatform på internettet

  • pleje kontakten til vores interessenter og deltage i eksterne møder med kommuner, KL og udenlandske myndigheder.

Er du god til at strukturere dit arbejde?
Du har en relevant uddannelse og erfaring med sagsbehandling. Det er desuden et plus, hvis du har:

  • kendskab til mindst ét fremmedsprog udover engelsk (fx tysk, tyrkisk, polsk eller spansk)

  • gode kommunikative evner – også når det handler om skriftlig kommunikation til web.

Du kommer til at være en del af et lille team på to medarbejdere, og det kræver en høj grad af ejerskab i planlægningen af arbejdet og igangsætning af nye initiativer. Du er den, der har blik for at samarbejdet i teamet fungerer godt, og er villig til at påtage dig en bred vifte af opgaver, der spænder fra sagsbehandling til udvikling og deltagelse i eksterne møder.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Organisatorisk er teamet en del af Helhedsorienteret Kontrol 1, hvor du vil få gode muligheder for at indgå i et fagligt og socialt fællesskab.

DFD Udland blev etableret i 2015 for at styrke indsatsen mod fejludbetalinger og snyd. DFD Udland har sin egen bevilling på finansloven og vores arbejde har derfor stor politisk bevågenhed. Organisatorisk er vi placeret i Udbetaling Danmark, som administreres af ATP Koncernen.

ATP handler om økonomisk grundtryghed for danskerne. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest mandag d. 24. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Morten Bergulf, på tlf. 5151 8801 eller mbg@atp.dk.

 

Din karriere. Danskernes tryghed

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af. Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde. 

Se karrieremuligheder
ATP-medarbejder